Άνοιγμα στους «νοικοκυραίους» από τη ΝΔ
22/04/2015 18:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άνοιγμα στους «νοικοκυραίους» από τη ΝΔ

Έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας, που -κατά την εκτίμησή του- αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» της κυβέρνησης, θα δώσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Η ΝΔ θα επενδύσει στα θέματα, δημόσιας ασφάλειας - παιδείας και υγείας, που θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες της αντιπολιτευτικής τακτικής, η οποία θα κινηθεί σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

Στη Συγγρού θεωρούν ότι αρχίζει σιγά-σιγά η φθορά της κυβέρνησης, η οποία σύντομα θα αποτυπωθεί και στις δημοσκοπήσεις και οι επιτελείς της ΝΔ πιστεύουν πως η δημόσια ασφάλεια (αντιεξουσιαστές, μετανάστες, φυλακές, τρομοκρατία κ.ά.) αποτελεί «προνομιακό πεδίο» για τη Νέα Δημοκρατία. Κι αυτό διότι τα προβλήματα που υπάρχουν ή θα προκύψουν στην πορεία, αφορούν (και πλήττουν) την πλειονότητα των πολιτών, πρωτίστως δε τους λεγόμενους «νοικοκυραίους».

Επίσης, η ΝΔ επενδύει πολλά τόσο στην πανσπερμία απόψεων που υπάρχει στην κυβέρνηση για κρίσιμα ζητήματα, γεγονός που τροφοδοτεί τη σύγχυση κι ενισχύει την αβεβαιότητα, όσο και στους -λόγω απειρίας και… ιδεοληψίας- κακούς χειρισμούς αλλά και στις «προκλητικές» δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που έρχονται κόντρα στην κοινή αντίληψη των πολιτών.

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.