Άνοιγμα στην κοινωνία από τη ΝΔ
08/04/2015 12:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άνοιγμα στην κοινωνία από τη ΝΔ

Να κάνει μια νέα αρχή επιχειρεί η ΝΔ και το πρώτο βήμα γίνεται με τις προσυνδιασκέψεις που θα ξεκινήσουν στα τέλη του Απριλίου με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλία ώστε να φθάσουμε στην Εθνική Συνδιάσκεψη στις αρχές Ιουλίου, εφόσον είναι ομαλή η κατάσταση και η χώρα δεν βρεθεί στο γκρεμό.

Ο Αντώνης Σαμαράς στα πλαίσια της επιχείρησης ανασυγκρότησης της ΝΔ αποφάσισε να ξεκινήσουν οι προσυνδιασκέψεις στις οποίες θα είναι και ο ίδιος παρών και θα μιλήσει.

Βασικός στόχος της ΝΔ είναι να ξαναπιάσει το νήμα της σχέσης της με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της, αλλά και να δεχθεί και άλλους από διαφορετικούς χώρους που έχουν κοινούς στόχους, όπως π.χ. ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, μεταρρυθμίσεις, δημόσια ασφάλεια, κ.α.

Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ συγκροτήθηκε οργανωτική επιτροπή που θα διοργανώσει τις προσυνδιασκέψεις και Εθνική Συνδιάσκεψη, αντί του εκτάκτου συνεδρίου που θέλουν οι Ν.Δένδιας, Ντόρα Μπακογιάννη, Ευρ.Στυλιανίδης και ορισμένοι άλλοι.

Σε αυτές τις 11 προσυνδιασκέψεις σε όλη τη χώρα θα ανοίξει η συζήτηση στη βάση, κοινωνική και κομματική για πολλά θέματα και κυρίως για το που πάει σήμερα η κεντροδεξιά. Άρα, όσοι φωνάζουν και λένε ότι δεν υπάρχει εσωκομματική διαδικασία, υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό να συμμετέχουν σε όλες τις προσυνδιασκέψεις και να παρουσιάσουν το δικό τους αφήγημα στους πολίτες και αυτοί ας κρίνουν...

Στην οργανωτική επιτροπή θα συμμετέχουν τα εξής στελέχη:

Αξιώτης Βασίλης, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Ιωαννίδης Σάκης, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Κεφαλογιάννης Μανώλης, Κόκκαλης Αλέκος, Λουλουδάκης Γιώργος, Μαραβέλιας Δημήτρης, Μπούρας Θανάσης, Παπαμιμίκος Ανδρέας, Πλακιωτάκης Γιάννης, Συρεγγέλα Μαρία, Τάτσης Θανάσης, Ταυρής Φίλιππος και Τσιμάρας Κώστας Συντονιστές ορίζονται οι Μπούρας Θανάσης και Ταυρής Φίλιππος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βαγγέλης avatar
  Βαγγέλης 08/04/2015 15:22:09

  Νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για άνοιγμα στην κοινωνία από τη ΝΔ.

 2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ avatar
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/04/2015 22:39:54

  να πω πως το έργο το έχουμε ξαναδεί; ελπίζω αυτή τη φορά να είναι πιο ουσιαστική η διαδικασία μια που ως συνήθως οι ίδιοι και οι ίδιοι λένε τα γνωστά,, γεγονός που απομακρύνει τον περισσότερο κόσμο,,μαζικότητα ,, μια πολύτιμη λέξη ,,αλλά ποιός τη θέλει πραγματικά;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.