#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/03/2010 13:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άνοιγμα Παναγιωτόπουλου προς Μπακογιάννη (!!!)Κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στην κατάργηση της βίζας είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Θέλουμε, επίσης, να παραπέμψουμε σε μία ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα από το γραφείο της βουλευτού και πρώην Υπουργού των Εξωτερικών της κας Μπακογιάννη, στην οποία αναφέρει, με κάθε σχετική λεπτομέρεια, όλες τις ενέργειες που είχαν γίνει από την κυβέρνηση Καραμανλή, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου του 2009, για να φθάσουμε στη θετική κατάληξη της κατάργησης της “βίζας”. Δεν έχω να επαναλάβω κάτι απ’ αυτά που λέει η δήλωση. Νομίζω ότι τα λέει όλα. Όπως επισημαίνει η κα Μπακογιάννη είχε προχωρήσει η κυβέρνηση Καραμανλή στη διαπραγμάτευση των σχετικών όρων και είχε ολοκληρωθεί η σχετική συμφωνία, με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιούνιο του 2009 στην Κέρκυρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η έκδοση της ανακοίνωσης από την κα Ντ. Μπακογιάννη, έγινε σε συνεννόηση με τον κ. Σαμαρά ή υπήρξε πρωτοβουλία από την κα Μπακογιάννη και εσείς παραπέμπετε εκεί;

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Στη Νέα Δημοκρατία είναι παγία τακτική να συνεννοούνται πάντοτε τα γραφεία των στελεχών του κόμματος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εννοείτε τα γραφεία, οι διευθυντές των γραφείων ή ο κ. Σαμαράς με ……

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν αποτελεί είδηση η συνεργασία των γραφείων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, όπως δεν αποτελεί είδηση και η συνεργασία των ίδιων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ τους.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μίλησε ο κ. Σαμαράς με την κα Μπακογιάννη;

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν γνωρίζω. Αυτό που σας λέω είναι, ότι αποτελεί παγία συνήθεια στη Νέα Δημοκρατία να συνεργάζονται όλα τα στελέχη με την ηγεσία του κόμματος, προκειμένου να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και νομίζω ότι και σε αυτή την περίπτωση των διευκρινίσεων για το πώς φτάσαμε στην κατάργηση της βίζας, δόθηκαν όλες οι εξηγήσεις. Θα τις βρείτε και στις δικές μου δηλώσεις, αλλά κυρίως στις δηλώσεις που έκανε η κα Μπακογιάννη, η οποία είχε χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα. Από τις δηλώσεις της προκύπτει, ότι η Νέα Δημοκρατία είχε ολοκληρώσει την επίλυση του θέματος της βίζας και βεβαίως, τώρα αυτό ανακοινώθηκε κατά την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στο Λευκό Οίκο. Αυτό χωρίς να θέλουμε να αφαιρέσουμε το μερίδιο –αν θέλετε- επιτυχίας, το οποίο σαφέστατα ανήκει στον σημερινό πρωθυπουργό της χώρας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καταλάβαμε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας και τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στη βίζα. Η ερώτησή μου είναι αν υπήρξε βίζα στις σχέσεις Σαμαρά- Μπακογιάννη; Μίλησαν μεταξύ τους ή όχι;

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Σας είπα, δεν αποτελεί είδηση η συνομιλία και η συνεργασία μεταξύ της ηγεσίας του κόμματος και των στελεχών του κόμματος.

Αργότερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η  Ντόρα έκανε τη δήλωσή της σε συνεννόηση με το γραφείο του Σαμαρά:

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η κα Μπακογιάννη έκανε και μια σχετική δήλωση σήμερα. Είχατε συνεργαστεί προηγουμένως; Ήσασταν ενήμερος για τη δήλωση αυτή,  κ. Αβραμόπουλε;

 Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Κοιτάξτε, είναι εύλογο αυτό, από την ώρα που είχε χειριστεί το θέμα παλαιότερα. Και βέβαια, έκανε τη δήλωσή της, σε συνεννόηση με το γραφείο του Προέδρου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. EUROTSOPANHS avatar
  EUROTSOPANHS 10/03/2010 14:08:32

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΨΥΧΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΕΩΣ....

  ΥΓ.ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;;;;;;

  Factorx: συνεχίζεις να γράφεις ανοησίες και να παίζεις ηλίθια παιχνίδια. Δες στο σημερινό Βημα: Γευμα εργασίας του Σαμαρα με το συντακτικό επιτελείο της εφημερίδας ήταν. Σε παρόμοια πάνε όλοι οι πολτικοί. Τον καλέσαν ως νέο αρχηγόι της ΝΔ. Να μην πάει; Να ριξει δηλαδή μόνος του λάδι στην φωτιά;

 2. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2010 14:18:07

  Χθες ο ¨εθνοκεντρικός¨ πολιτικός χαιρέτησε την σύσταση ¨Ευρωπαϊκού ( Γερμανικού ) Νομισματικού Ταμείου ¨ σαν λύση διεξόδου από την οικονομική κρίση , σαν θέση της Ν.Δ βέβαια...

  • man8os avatar
   man8os @ ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2010 15:54:20

   Απο το ΔΝΤ καλυτερα...

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2010 16:46:00

   Ακριβώς. Αυτή τη στιγμή, ο ΓΑΠ θα συνδυάσει τυχόν προσφυγή στο ΔΝΤ με υποχώρηση σε όλα τα εθνικά θέματα. Όχι γιατί είναι υποχρεωμένος, αλλά γιατί θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για να κάνει αυτό που πάντοτε ήθελε. Ενώ με το ΕΝΤ δεν θα "παίξει" το συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί τους Γερμανούς πολύ απλά δεν τους νοιάζει.

 3. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 10/03/2010 14:24:59

  Η συνέχεια στο σχεδιασμό της εξωτερικής πολιτικής, ανεξαρτήτως αλληλοδιαδοχής κυβερνήσεων ή υπουργών, δεν είναι κακό πράγμα. Τουναντίον. Όλες οι σοβαρές χώρες αυτό κάνουν.
  Καλό θα ήταν, και οι σημερινοί αρμόδιοι παράγοντες του Υπουργείου Εξωτερικών ν' αναγνωρίσουν δημόσια όποιες πραγματικές προσπάθειες είχαν καταβάλλει οι προκάτοχοί τους στην περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ για το στόχο αυτό, και τώρα αυτοί ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τις κεφαλαιοποιούν.

 4. stathis avatar
  stathis 10/03/2010 14:30:48

  Έχει μέλλον αυτή η μεγάλη Παράταξη, όταν δεν υποστηρίζει το έργο της και το απολαμβάνει ο κ. Παπανδρέου ;
  http://emprosdrama.blogspot.com/2010/03/blog-post_4955.html

  Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου έγιναν μετά την ανακοίνωση της κ. Μπακογιάννη!
  Έπρεπε να γίνουν αμέσως μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου στις 9.40 μμ χθες βράδυ!
  Έτσι δεν γίνεται αντιπολίτευση!

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ stathis 10/03/2010 14:50:01

   Στάθη, έχεις δίκιο.
   Αν θυμάμαι καλά υπήρξες και ένας πολύ καλός νέος βουλευτής της Ν.Δ πριν από χρόνια ή κάνω λάθος;

 5. EUROTSOPANHS avatar
  EUROTSOPANHS 10/03/2010 14:46:24

  ΑΓΑΠΗΤΕ Factorx.

  Ανοησιες πιθανον να γραφω,αλλα ηλιθια παιχνιδια δεν παιζω.
  Αλλα ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
  Μου εχεις λογοκρινει ενα ποστ για τα ΣΑΕ και την προταση στηριξης και ενα με την συμφωνη γνωμη μου προς το ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ,των παντοδυναμων ΜΜΕ κλπ.
  Ουαι και αλοιμονο αν ο ΣΑΜΑΡΑΣ και ο οισδηποτε πολιτικος εξακολουθει να εινα στο απυροβλητο ΣΗΜΕΡΑ.
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
  ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;;;
  ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΡΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΖΕΡΒΟΔΕΞΑ,ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

  ΥΓ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΗΣ ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΕΔΗΣΕΙ ΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ....Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ.

  • Factorx avatar
   Factorx @ EUROTSOPANHS 10/03/2010 15:16:31

   Α. Ειναι δικαίωμά μου να λογοκρίνω οποιοδήποτε σχόλιο αν κρινω οτι θετει
   1. σε κίνδυνο την υγεία του σαιτ με όσα ανεπιβεβαιωτα η συκοφαντικά γραφει
   2 σε κινδυνο την πνευματική υγεία των αναγνωστών και την δική μου με τις ανοησίες που γραφει

   Β. Κάνεις θεμα οτι σου έκοψα ενα σχόλιο, ενω δημοσιευσα δεκαδες η εκατονταδες

   Γ. Αν τωρα νομίζεις οτι ολισθαίνουμε στους δρόμους της ...φουστανέλας και άλλα τέτοια, ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα μεγάλε. Οσα καταλαβαίνει κανείς.

  • (Α)θανάσης avatar
   (Α)θανάσης @ EUROTSOPANHS 10/03/2010 15:45:58

   Φακτορες, νομίζω ότι είναι πλέον φανερό το ότι η δυναμική του μπλογκ(?) είναι πολύ ΜΕΓΑΛΗ.
   Έχει γίνει πλέον ένα τεράστιο, ανοιχτό βήμα για όποιον ψιλοενδιαφέρεται για το τι γίνεται γύρω του. Βλέπετε ότι η επίσκεψη στο Αντι κάθε μέρα και πολλές φορές τη μέρα είναι πλέον απαραίτητη για πολύ σκεπτόμενο κόσμο.
   Τόσο, που πολλοί ξεχνάμε ότι το Αντί δεν είναι θεσμός, δεν είναι στο απυρόβλητο και υπόκειται στους κανόνες της διαδικτυακής ανώνυμης δημοσιογραφίας όντας κάτι παραπάνω.
   Διαταύτα, καλά κάνετε και κόβετε (διότι υποψιάζομαι ότι πολλοί σας την έχουν στημένη), αλλά να θυμάστε ότι όλοι μας πίσω από την ανωνυμία μας ξεχνάμε τους κινδύνους και απαιτούμε το άκρον άωτον της δημοκρατικότητας χωρίς όμως να αντιπαρέχουμε ή να μετέχουμε στους κινδύνους.

  • socrates avatar
   socrates @ EUROTSOPANHS 10/03/2010 15:57:12

   ΕΥΡΩΤΣΟΠΑΝΗ, ώρα είναι να μας πείς ότι ο ΔΟΛ συντάσσεται με τη Ν.Δ. Λυπάμαι αλλά με κάνεις να αναρωτιέμαι εάν ζείς μέσα σε 4 τοίχους χωρίς καμμία επαφή με τον έξω κόσμο.
   Εάν όχι, απλά προσπαθείς να μας αποπροσανατολίσεις από τη φαιδρή πραγματικότητα στην οποία μας έχει χώσει η πράσινη λαίλαπα αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να το κάνεις λίγο πιό έξυπνα.
   Όλοι οι πράσινοι το ίδιο πράγμα κάνετε τον τελευταίο καιρό, άλλος με τη τζούλια, άλλος με το σάκη, άλλος με το ποδόσφαιρο, εσύ όμως είσαι γενικώς αλλού όταν λές τέτοια πράγματα.
   Μαθητευόμενο σε έχουν εκεί οι κολλητοί, γι' αυτό αυτοσχεδιάζεις;

 6. Factorx avatar
  Factorx 10/03/2010 16:00:44

  Αργότερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η Ντόρα έκανε τη δήλωσή της σε συνεννόηση με το γραφείο του Σαμαρά:

  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η κα Μπακογιάννη έκανε και μια σχετική δήλωση σήμερα. Είχατε συνεργαστεί προηγουμένως; Ήσασταν ενήμερος για τη δήλωση αυτή, κ. Αβραμόπουλε;

  Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Κοιτάξτε, είναι εύλογο αυτό, από την ώρα που είχε χειριστεί το θέμα παλαιότερα. Και βέβαια, έκανε τη δήλωσή της, σε συνεννόηση με το γραφείο του Προέδρου.

 7. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2010 16:48:00

  ¨Νταντόν¨ έγραψε :

  ¨Χθες ο ¨εθνοκεντρικός¨ πολιτικός ( Π. Παναγιωτόπουλος ) χαιρέτησε την σύσταση ¨Ευρωπαϊκού ( Γερμανικού ) Νομισματικού Ταμείου ¨ σαν λύση διεξόδου από την οικονομική κρίση , σαν θέση της Ν.Δ. βέβαια…

  ¨ man8os¨- απάντησε : Απο το ΔΝΤ καλυτερα…

  ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨ :
  ---------------------

  Από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ - ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ-ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ - ΘΑ ΗΤΑΝ Α Κ Ο Μ Α ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ...

  ΑΛΛΑ αυτό ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ¨ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ¨ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ( για να αγοράσουν ¨κρατικά ομόλογα¨) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ¨ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ¨ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ - Η ¨ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ¨ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ¨ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ¨ -

  Χθές παρακολούθησα με αγανάκτηση στην ΝΕΤ ( ¨Ανταπ[οκριτές¨ ) ένα ΛΑΜΟΓΙΟ ¨ΚΑΘΗΓΗΤΗ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ να λιδωρεί την προοπτική ¨εσωτερικού δανεισμού¨ με έκδοση κρατικοπύ ομόλογου..., ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΜΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ -ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ !

  Κατάλαβες φίλε ;

  Ούτε Αμερικάνικο ¨Δ.Ν.Τ.¨ - ΟΥΤΕ ΝΕΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ¨ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ-ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ¨...

  Δικαίωμα Αυτοδιάθεσης του Ελληνικού λαού ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ...

 8. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 10/03/2010 16:56:13

  Πολύ έξυπνη κίνηση. Την αναγκάζουν να μπει σε λογική συντεταγμένης πολιτικής δράσης υπό το Σαμαρά. "Ταπείνωση" για τα δεδομένα της Ντόρας, αλλά και ταφόπλακα στα σχέδια διάσπασης. Αν θέλει διάσπαση, είναι γιατί στη ΝΔ δεν έχει ρόλο, δηλαδή το ρόλο που είχε κάποτε. Θα ξεφτίσει γρήγορα και μάλιστα χειρότερα κι από τον Τσοχατζόπουλο.

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 10/03/2010 17:43:35

  H ΝΔ πρεπει να υπερασπιζεται το εργο της ποσο μαλλον σε σημεια που θεωρουνται επιτυχη.Αυτο σημαινει και υπερασπιση του εργου της Ντορας.
  Εκτος αν υπαρχει καποιο σημειο στο οποιο η νεα ηγεσια διαφωνει.Δε νομιζω ομως οτι διαφωνει κανεις με την αρση της βιζας.Δεν μπορει η ΝΔ να προτιμα να καρπωνεται την επιτυχια ο Παπανδρεου παρα η Ντορα.

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ ψυχραιμια 10/03/2010 22:05:47

   Συμφωνώ, είναι επιπόλαιο να αφήνουν το ΓΑΠ να το παρουσιάζει ως δική του έμπνευση και αποκλειστική επιτυχία. Το θέμα δεν είναι η Ντόρα, αλλά η υπεράσπιση του έργου της ΝΔ στο σύνολό της.

 10. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 10/03/2010 18:06:34

  Αφήστε την να πάει στα τσακίδια να ησυχάσουμε επιτέλους, όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.