26/06/2009 17:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άλλοι κλαίνε τον Μάικλ και άλλοι τα δολάρια


____________________________________________________________________________________________
Ο  απρόσμενος θάνατος του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον μπορεί να κόστισε σε μερικούς σε συναισθήματα αλλά σε κάποιους άλλους κόστισε σε δολάρια και μάλιστα πολλά.

Σύμφωνα με το έγκυρο περί τα μουσικά δρώμενα Billboard, η εταιρία παραγωγής συναυλιών AEG Live η οποία και είχε αναλάβει 50 ζωντανές συναυλίες του Τζάκσον, άγγιξε το κόκκινο με τον θάνατο του βασιλιά. Η εταιρία έχει ήδη προπληρώσει $30 εκατομμύρια σε έξοδα παραγωγής και έχει δώσει επίσης προκαταβολή $10 εκατομμυρίων στον Μάικλ Τζάκσον.  Πέραν αυτών, καλείται τώρα να επιστρέψει περίπου $85 εκατομμυρίων σε εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί.

Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξη τύπου που είχαν δώσει ενόψει των συναυλιών, οι πανευτυχείς τότε οργανωτές στελέχη δήλωναν απόλυτα σίγουροι για το μέλλον, επειδή ο «βασιλιάς» είχε περάσει επιτυχώς τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δυστυχώς,  παρέλειψαν να συμπεριλάβουν στα συμβόλαιά τους την κλασική σε αυτές τις περιπτώσεις ρήτρα περί τυχόν «μη εμφάνισης» του καλλιτέχνη.

Ακόμη και αν η AEG Live ήταν είναι πλήρως καλυμμένη ασφαλιστικά, κινδύνευε να μην αποζημιωθεί αν αποδειχθεί πως ο αιφνίδιος θάνατος του Τζάκσον οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών ή οινοπνεύματος ή σε κάποια προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση.
Άλλοι λοιπόν κλαίνε για τον χαμό του εφηβικού τους ειδώλου  και άλλοι για το χαμό των γλυκών τους .... δολαρίων.
 
S. A.

Πηγή:Billboard

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΙΚΟΣ avatar
    ΒΙΚΟΣ 26/06/2009 17:15:40

    AMERICAN WAY OF LIFE....MY GREEK BOYS

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΖΤΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.