#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/05/2012 13:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι επαφές για το «Τσιπριακό» πρόβλημαΑδιάλλακτος εξακολουθεί να εμφανίζεται ο Α. Τσίπρας, ο οποίος κατηγορεί τους  τρεις αρχηγούς των λεγομένων φιλοευρωπαϊκών κομμάτων ότι έχουν προβεί  σε προγραμματική  σύγκλιση. Η ατάκα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι η εξής: “Πρέπει να λύσουμε το...ΤΣΙΠΡιακό”.

Αν κάνουμε και λιγότερο από σαράντα χρόνια, μάλλον θα είναι καλύτερα για όλους μας.

Είναι εμφανές ότι ο Αλέξης ούτε που περίμενε τέτοιο σουξέ. Από τη «δεδομένη» συγκυβέρνηση, φθάσαμε στο άλυτο Τσιπριακό πρόβλημα. Ίσως επειδή έχει πολλές συνιστώσες και καμία συνισταμένη.

«Που βλέπουν την Ελλάδα να περνά ΣΥΡΙΖΑ από το παγόβουνο της χρεοκοπίας".

Τον Ραούφ Ντενκτάς στις συνομιλίες, τον υποδύεται ο Βενιζέλος που προειδοποίησε τον Τσίπρα ότι αν ξαναγίνουν εκλογές, ενδέχεται να είναι μόνος του, οπότε καλό για αυτόν θα είναι να τα βρουν τώρα,

Ο Κάρολος μοιάζει με ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ, που ψάχνει ματαίως τη λύση σε δυσεπίλυτο πρόβλημα.

Ο Σαμαράς αναρωτήθηκε που το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ (γκρεμό, τοίχο, ή εθνική απομόνωση).

Ενώ ο Καμμένος θέλει το Υπουργείο Άμυνας, την Αντιπροεδρία και τον φορέα για τους υδρογονάνθρακες.

Του αντιπροτείνουν το Υπουργείο Επίθεσης, την Προεδρία στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και μία άδεια για βενζινάδικο.

Και γυρνά στα γνωστά επτά σημεία. Ένα βήμα μπρος, δύο πίσω.

Ούτε ξεροκέφαλος, ούτε ανθέλληνας είναι ο Αλέξης. Γνωρίζει ότι τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Δεν βρισκόμαστε στο 2009, ούτε στο 2010. Προκειμένου να μη φανεί ανακόλουθος με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, επιμένει σε ένα λεβέντικο «όχι» σε όλα (ναι στο ευρώ)…Ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη,ο Αλέκος Αλαβάνος, αφού ανακάλυψε κι αυτός την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία στην οποία θα μας οδηγήσουν οι θέσεις του Αλέξη προσπαθεί να επαναφέρει στην τάξη τον άτακτο μαθητή του. Σύμφωνα με τον κ. Αλαβάνο, που τον είχαμε ξεχάσει, η  η ριζοσπαστική Αριστερά πρέπει να  κρατήσει τα κοινωνικά της οράματα και να εντάξει τη θετική συμβολή της στα δραματικά προβλήματα του λαού σε μια καινοτόμα αφήγηση ανατρεπτικών αλλαγών σε μια χώρα όχι της Λατινικής Αμερικής, όπου η αλυσίδα ήδη έχει σπάσει από ‘αδύναμους κρίκους’, αλλά της ευρωπαϊκής ηπείρου».

Το ζήτημα είναι η «αφήγηση». Το «παραμύθι» δηλαδή να είναι εύηχο, να έχει δράκο και ευτυχές τέλος…

Όλοι δηλώνουν πλέον «Συριζολόγοι», καθώς είναι μια ειδικότητα με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Ενώ ο άμεσος, καθημερινός, μεστός, πολιτικός λόγος του Π. Τατσόπουλου, συγκινεί τα πλήθη. Πες τα χύμα, Πετράν πήξαμε στους political correct…

Και μέσα σε όλα εμπλέκουν σε ροζ  ξενοδοχείο  τον Μιχαλολιάκο Για «πολλαπλές»... δραστηριότητες κατηγορείται ο αρχηγός της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»  σύμφωνα με το Έθνος, καθώς φέρεται ως συνιδιοκτήτης ροζ  ξενοδοχείου, που προάγει τον αγοραίο και «συναινετικό» έρωτα και όχι μόνο, αφού στο ξενοδοχείο της οδού Λιοσίων βρίσκουν καταφύγιο πολλά παράνομα ζευγάρια και... επαγγελματίες του σεξ. Μάλιστα, στην επιχείρηση απασχολούνται και αλλοδαποί εργαζόμενοι, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν είναι ρατσιστής, ή δεν έχει καμία σχέση με το θέμα…

Το ξενοδοχείο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που φέρει το όνομα «New Dream» στην πλατεία Αττικής, είναι γνωστό στα …ανήσυχα πνεύματα του κέντρου των Αθηνών . Ως υπεύθυνη διαχείρισής του φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ - Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία», η οποία δηλώνει ως έδρα το ίδιο κτίριο της οδού Λιοσίων 121. Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που εξελέγη από γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρεία μέχρι τις 27/5/2012 είναι το εξής: πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης.

Και απόλυτα αληθές να είναι το ρεπορτάζ, σε λίγες ημέρες λήγει η θητεία του ΔΣ.. Πάντως στη συνέντευξη του στο Mega o κ. Μιχαλολιάκος αρνείται τη συμμετοχή του στη εν λόγω εταιρεία, καθώς πρόκειται για ένα ακίνητο που ανήκε στον πεθερό του και ενοικιάζεται σε βορειοηπειρώτες, όπως ανέφερε. Περαιτέρω είπε ότι τον κατηγορούν εφημερίδες με διαφημίσεις … προσωπικών υπηρεσιών  στις σελίδες τους.

Πάντως το αίτημα για «καθαρές» από AIDS πόρνες είναι παλλαϊκό και όποιο κόμμα το υιοθετήσει θα λάβει τουλάχιστον ένα 10% παραπάνω, ιδίως στα "ξενέρωτα" αστικά κέντρα.

 

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 15/05/2012 13:42:09

  Αριστερά και ευθύνες; τι λέτε; αντιπολίτευση και ξερό ψωμί.

 2. franc avatar
  franc 15/05/2012 13:57:34

  Aν ο Τσίπρας έχει πολιτικό μέντορα τον Αλαβάνο, τι τους θέλει τους εχθρούς...
  Ο Αλαβάνος δεν θα πεθάνει αν δεν φάει πρώτα το συκώτι του Τσίπρα...Τον αγαπάει όσο και ο Σαμαράς τον μαθητή του Καμμένο...

 3. Pilot avatar
  Pilot 15/05/2012 14:13:27

  “Πρέπει να λύσουμε το…ΤΣΙΠΡιακό”.
  OXI πρεπει να λυθει το κομπλεξ της ευρυτερης αριστερας......... για το ρολο της στην ιστορια!

 4. tasos1 avatar
  tasos1 15/05/2012 14:16:16

  Και ... δημόσιο Πρυτανείο εκτροφής και αναπαραγωγής! Όχι σαν εμάς τους μ@λ@κ€ς, που κάνουμε τρεις δουλειές να ζήσουμε... Για το έθνος, την πατρίδα την τιμή και ένα σωρό αξίες, που ακριβοπληρώσαμε μα δεν το μετανιώσαμε!

 5. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 15/05/2012 16:01:12

  Νά λύσουμε τό Τσιπριακό;
  Τσιπρίτς!

 6. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 15/05/2012 22:44:54

  Εμένα μου αρέσει ο Σκουρλέτης..διαβαίνει το κατώφλι με το αγέρωχο ύφος του άντρα ''δε μασάω''...και το αριστερό χέρι στην τσέπη του παντελονιού κάθε φορά..και δε ρίχνει ούτε μια ματιά στις κάμερες...
  ΥΓ: Μα μια σελίδα Α4 δε χρειάστηκε ποτέ να κρατάει στο χέρι του;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.