22/02/2010 14:39
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

To προϊόν της «Marfin Ταμιευτήριο+Υγεία» στην Βόρεια Ελλάδα

To προϊόν της «Marfin Ταμιευτήριο+Υγεία» προωθεί στη Βόρεια Ελλάδα η Marfin Egnatia Bank κατόπιν σύναψης συνεργασίας με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με 60 ευρώ για ενήλικες και 40 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών, ετησίως, δίνεται η δυνατότητα τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες της Τράπεζας στη Βόρεια Ελλάδα, να απολαμβάνουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπως απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό, Ορθοπεδικό) και απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις κατόπιν ραντεβού σε 12 ειδικότητες. Επίσης δίνεται η δυνατότητα διενέργειας διαγνωστικών και επεμβατικών εξετάσεων κατόπιν ραντεβού με ιδιαίτερα προνομιακό τιμολόγιο, δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (μία μαστογραφία ή υπέρηχο μαστού για τις γυναίκες και ένα τεστ κοπώσεως για τους άνδρες) και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης

    Χρήση του συντονιστικού κέντρου με κλήση στο 1051 όλο το 24ωρο για παροχή ιατρικών συμβουλών και πληροφόρηση των ασφαλισμένων του προγράμματος

    Επίσης, κάθε πελάτης, κάτοχος της κάρτας μέλους του προγράμματος MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ, μπορεί να λάβει υπηρεσίες περίθαλψης σε Αττική (ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ Lab) ή Θεσσαλονίκη (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ανεξάρτητα από το πού διαμένει ή σε ποια πόλη έχει ενεργοποιήσει το Πρόγραμμα.

    Τα παραπάνω προνόμια παρέχονται σε κάθε πελάτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, ασφαλιστικής κάλυψης και κατάστασης της υγείας του. Το μόνο που χρειάζεται είναι, να ανοίξει έναν απλό λογαριασμό Marfin ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ, χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης, σε ένα από τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.