12/04/2010 16:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Fitch: «Θετικό αλλά όχι αποφασιστικό» το πακέτο διάσωσης

«Θετικό αλλά όχι αποφασιστικό» χαρακτηρίζει ο οίκος Fitch Ratings το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας που εκπόνησε η ευρωζώνη, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Κρις Πράις στο Reuters.

«Είναι σαφώς ενθαρρυντικό για την ελληνική κυβέρνηση, ωστόσο, εξακολουθεί να αφήνει αναπάντητα ορισμένα ερωτήματα», δήλωσε ο κορυφαίος αναλυτής του οίκου που ασχολείται με την Ελλάδα.

«Έως το τέλος του έτους αποφασίστηκε να εκταμιευθούν 30 δισ. ευρώ, ωστόσο, χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δύο επόμενα έτη, στα οποία επικεντρώνονται οι ανησυχίες μας», τόνισε.

Αυτό που μένει είναι να ζητήσει η Ελλάδα το πακέτο βοήθειας, ενώ οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι ακόμη και χωρίς τη διευκρίνιση των επιμέρους παραμέτρων η συμφωνία είναι αρκετή για να καθησυχάσει τις αγορές, μετά την εκτίναξη του κόστους δανεισμού για την Ελλάδα στα υπερδιπλάσια επίπεδα τον περασμένο μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. maquis avatar
    maquis 12/04/2010 17:14:19

    Φιτς...... Μπόιιιιιινκ!!!!! (Κ. Βουτσάς)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.