21/11/2012 17:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Deutsche Bank: καμιά χώρα δεν θα φύγει απ’ την ευρωζώνη

Η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, εκτιμά ότι η ευρωζώνη θα μείνει ανέπαφη και ότι η αργή ανάκαμψή της θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους εξωτερικούς επενδυτές. «Πιστεύουμε πως η ευρωζώνη θα παραμείνει ανέγγιχτη», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο , δήλωσε ο συνδιευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Άνσου Γιάιν. Όπως είπε, έχει απομακρυνθεί η αβεβαιότητα σχετικά με μια πιθανή χρεοκοπία χώρας της ευρωπαϊκής περιφέρειας ή αποχώρησής της από την ευρωζώνη.

Ο Γιάιν έκανε τις δηλώσεις από το Ντουμπάι όπου πήγε για να συζητήσει προοπτικές επενδύσεων. Προέβλεψε επίσης ότι η παγκόσμια τραπεζική βιομηχανία θα συρρικνωθεί δραματικά ,ως αποτέλεσμα των κανονισμών που ακολούθησαν την οικονομική κρίση, προειδοποιώντας ότι  οι κανονισμοί θα μπορούσαν να πλήξουν την παροχή πιστώσεων στην οικονομία.
«Μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσουμε με τις ακούσιες συνέπειες των ρυθμίσεων, η αίσθησή μου είναι ότι θα έχουν απομείνει πέντε με έξι τράπεζες παγκοσμίως»  είπε ο Γιάιν -και φυσικά η Deutsche Bank θα είναι μία από αυτές.

http://www.independent.ie/business/european/deutsche-bank-sees-no-breakup-of-eurozone-3301525.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. DebbyTant avatar
  DebbyTant 21/11/2012 18:04:06

  Deutsche Bank:καμιάχώρα δεν θαφύγει απ’ την ευρωζώνη ... ψηλα τα χερια κ μην κανετε καμμια αποτομη κινηση γιατι σας την αναψα

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 21/11/2012 18:26:06

  "Φίλος" ο Ινδός captain της Deutsche, φιλτάτη όμως η πρόβλεψή του.

 3. kakos lykos avatar
  kakos lykos 21/11/2012 18:51:38

  «Μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσουμε με τις ακούσιες συνέπειες των ρυθμίσεων, η αίσθησή μου είναι ότι θα έχουν απομείνει πέντε με έξι τράπεζες παγκοσμίως» είπε ο Γιάιν -και φυσικά η Deutsche Bank θα είναι μία από αυτές.
  Αυτό ήταν ή ουσία καί όχι οτί καμια΄χώρα δέν θά φύγει από τή ευρωζώνη.γιατί πολλύ απλά ή ευρώπη θά είναι μέσα στόν νέο παγκόσμιο χάρτη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.