#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/06/2011 10:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Ψηφίστε το Μεσοπρόθεσμο για να πάρετε την 5η δόση"Δύο είναι τα σημαντικά σημεία στην  ανακοίνωση του Eurogroup που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

1. Για πρώτη φορά σε ανακοινωθέν του, το Eurogroup αναφέρεται στην ανάγκη πολιτικής συναίνεσης στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης κάλεσαν όλα τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα να υποστηρίξουν τους βασικούς στόχους του προγράμματος, ώστε να διασφαλιστεί η αυστηρή και ταχεία εφαρμογή του.

 

2. Η εκταμίευση της πέμπτης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα, ύψους 12 δισ. ευρώ, στις αρχές Ιουλίου, θα γίνει υπό τον όρο ότι θα ολοκληρωθεί το νομοθετικό έργο της Βουλής για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

 

Σε ό,τι αφορά το νέο πρόγραμμα στήριξης προς την Ελλάδα, οι υπουργοί Oικονομικών της ευρωζώνης αποφάσισαν να καθορίσουν στις αρχές Ιουλίου τις βασικές παραμέτρους μιας νέας και σαφούς στρατηγικής χρηματοδότησης.

Το πλήρες κείμενο του ανακοινωθέντος του Eurogroup είναι το εξής:

«Οι ελληνικές αρχές αρχίζουν μια σημαντική και αναγκαία προσπάθεια προσαρμογής. Οι υπουργοί αναγνώρισαν την αισθητή πρόοδο που σημείωσαν οι ελληνικές αρχές τον προηγούμενο χρόνο, κυρίως για τη δημοσιονομική σταθεροποίηση. Οι υπουργοί έχουν επίσης επίγνωση των σοβαρών προκλήσεων, τις οποίες οι Έλληνες πολίτες
αντιμετωπίζουν αυτές τις δύσκολες εποχές.

Οι υπουργοί έλαβαν υπόψη την αξιολόγηση για τη βιωσιμότητα του χρέους, την οποία προετοίμασαν η Επιτροπή και το ΔΝΤ. Η αξιολόγηση αυτή έδειξε ότι η βιωσιμότητα του χρέους εξαρτάται με αποφασιστικό τρόπο από την προσήλωση της Ελλάδας ν' ακολουθήσει τη συμφωνημένη οδό της δημοσιονομικής σταθεροποίησης, τα σχέδια για την είσπραξη 50 δισ. ευρώ από ιδιωτικοποιήσεις και το πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων το οποίο θα συμβάλει στην ανάπτυξη μεσοπρόθεσμα.

Οι υπουργοί εξέτασαν περαιτέρω την έκθεση συμμόρφωσης της Επιτροπής η οποία απαιτεί την οριστικοποίηση του επικαιροποιημένου Μνημονίου, το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες, και που αντανακλά το αποτέλεσμα των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Αυτό, παράλληλα με την έγκριση βασικών νόμων για τη δημοσιονομική στρατηγική και τις ιδιωτικοποιήσεις από την ελληνική Βουλή, θα ανοίξουν το δρόμο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων στις αρχές Ιουλίου.

Ωστόσο, με δεδομένες τις δύσκολες περιστάσεις σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση , είναι απίθανο η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές στις αρχές του 2012. Οι υπουργοί συμφώνησαν ότι η απαιτούμενη πρόσθετη χρηματοδότηση θα προέλθει από επίσημες και ιδιωτικές πηγές και καλωσόρισαν τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα υπό τη μορφή άτυπης και εθελοντικής διακράτησης ομολόγων που λήγουν και την αποφυγή επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδας.

Υπό αυτούς τους όρους, οι υπουργοί αποφάσισαν να καθορίσουν στις αρχές Ιουλίου τις βασικές παραμέτρους μιας νέας και σαφούς στρατηγικής χρηματοδότησης.

Οι υπουργοί κάλεσαν όλα τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα να υποστηρίξουν τους βασικούς στόχους του προγράμματος και τα καθοριστικά μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η αυστηρή και ταχεία εφαρμογή του. Λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια, το εύρος και τη φύση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, η εθνική ενότητα είναι προαπαιτούμενο για την επιτυχία».

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος  Παπανδρέου, συναντάται σήμερα , στις Βρυξέλλες, στις 4.00 μ.μ., με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι και στις 10.00 μ.μ., με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 20/06/2011 10:42:13

  ΔΕΝ θέλω την πέμπτη ή την 15η δόση. Οι ηρωϊνομανείς ψηφίζουν για να πάρουν την δόση τους. Οι νοικοκύρηδες κάπου σταματάνε τις "δόσεις".

  Και μόνο που το λένε θα έπρεπε να εισπράξουν 10.000.000 φάσκελα.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ archaeopteryx 20/06/2011 11:07:21

   Πες τα, αρχαίε, γιατί από σήμερα κιόλας τα τηλεπαπαγαλάκια θα αρχίσουν τη βρώμικη προπαγάνδα του εκβιασμού για να περάσει στον κόσμο πιο εύκολα η ομόθυμη ψήφος των πράσινων βολευτών.

   Κανονικά, αυτό το ανακοινωθέν, δίκην φετφά της Kommandatur, θα πρέπει να διεγείρει τα αντανακλαστικά των Ελλήνων και να μαζεύονται κάθε βράδυ όλο και περισσότεροι στο Σύνταγμα. Μένει να δούμε αν οι Έλληνες θα καταλάβουν τι πραγματικά γίνεται, και δεν θα φάνε τη φόλα του ανασχηματισμού που προσπαθεί να τους σερβίρει ο ΓΑΠ.

   • St avatar
    St @ Αυριανιστής 20/06/2011 12:14:39

    Δεν τη θελουμε τη 5η δόση, δε θέλουμε να ψηφιστει το αποτυχημενο μνημόνιο που θα τους βοηθήσει να υπαρπάξουν τον πλούτο της Ελλαδας. Δεν θελουμε τα δις ευρω που με το ζορι θελουν να μας 'δωσουν' . Σε οποιαδηποτε -ακόμη και υγειή οικονομια με παραγωγή- και αν δινόταν ενα τετοιο ποσο με 5% ληστρικό επιτόκιο δε θα μπορούσε να τα επιστρεψει και να τα αποπληρώσει. Σε 20 χρονια θα εχουμε πληρωσει το σύνολο του ποσου μόνο σε τόκους και θα χρωσταμε ακόμη το κεφάλαιο.
    Τόσα δις και πολλαπλασια ειναι τα χρήματα που θέλουν να πάρουν απο μας και φτιαξανε τα νουμερα έτσι για να φαινεται οτι θελουν να μας δώσουν 'βοήθεια'.
    Πληρωμή του χρεους της Ελλάδας σε 40 ισοποσες μηνιαιες δόσεις με επιτόκιο οσο το βασικο της ΕΚΤ 1,25% και εκδίωξη της τροικας και των αντιπροσώπων της.
    Όλοι στο Σύνταγμα, να μην ψηφιστεί το μνημονιο και να μη δωθει ψήφος εμπιστοσύνης στους προδότες!

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 20/06/2011 13:39:31

   +1000 Αρχαίε.
   Μόνο οι εξαρτημένοι, με ποικίλου τρόπους, δέχονται δόσεις και ταυτόχρονα υφίστανται κάθε είδους κακοποιήσεις.
   Ο Βενιζέλος είναι just another yesman.
   Kαμία διαφορά από τον Παπανδρέου.

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ archaeopteryx 20/06/2011 14:21:27

   Δεν θέλουμε 5η δόση...
   Να μειωθούν οι δαπάνες...να κλείσουν ΜΚΟ..να απολυθούν τεμπελχανάδες..και θα έχουμε πλεόνασμα...

   Να γίνει δημοψήφισμα (αφού φαγώθηκαν) με θέμα:
   1.Θέλετε να δανειζόμαστε ΟΛΟΙ για να επιδοτούμε κάποιους να αράζουν? Ναι ή Οχι?
   2.Αναλογικά σε κάθε Έλληνα αντιστοιχεί 40.000 χρέος. Δέχεσαι να πληρώσεις? Ναι ή όχι?

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 20/06/2011 10:48:11

  Μπαλωνεις την ασημαντοτητα με χρησιμοποιημενο χανσαπλαστ !

  *Η λήψη αποφάσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά το νέο πακέτο δανεισμού της Ελλάδας αναβλήθηκαν ως τις «αρχές του Ιουλίου», δήλωσε ο βέλγος υπουργός Οικονομικών Ντιντιέ Ρέιντερς μετά τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των κρατών-μελών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο. Παράλληλα, η έγκριση του Μεσοπρόθεσμου και του επικαιροποιημένου
  Μνημονίου τέθηκαν σαν προϋπόθεση για την έγκριση της εκταμίευσης της 5ης δόσης. ( ΑΥΤΟ ΤΟ “ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! )

  *Μια νέα πρωτοβουλία της γερμανικής κυβέρνησης, προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα απόψεων με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αποκαλύπτει το περιοδικό Spiegel που κυκλοφορεί σήμερα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών προτείνει πέραν του νέου δανείου (90-120 δισ. ευρώ) να δοθούν στην Αθήνα και ομόλογα που θα εκδώσει το
  προσωρινό ταμείο σταθερότητας (EFSF). ( ΚΑΛΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΥΛΙΚΟ” )
  Οι τίτλοι αυτοί θα διοχετευτούν στη συνέχεια από την ελληνική κυβέρνηση στις τράπεζες, ώστε αυτές να τους χρησιμοποιήσουν ως εγγυήσεις (collateral) για τη χρηματοδότησή τους από την ΕΚΤ.
  ( ΤΑ ΠΟΛΛΑ “ΤΡΙΓΩΝΑ” ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!! )

  *Ο οίκος αξιολόγησης Moody’s ανακοίνωσε ότι θέτει υπό εξέταση την αξιολόγηση της Ιταλίας για πιθανή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της.
  ( ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !! )

  Ειπα χτες οτι οι Γερμανοι εχουν ΤΡΥΠΑ ! Τοξικων ( ΗΠΑ ).
  Οι διαγραφες χρεους/εκθεσης ειναι σε ΗΠΑ 740δις$ και ΕΕ 300δις$

  Τι ελεγα πριν 2 χρονια ?? Οτι θα μας στειλουν το λογαρισμο οι Αμερικανοι ! ΝΑΙ?
  Βαλτε πανω και τον δικο μας λογαριασμο και φτανουμε στο συμπερασμα ! ΠΟΙΟ?

  Η Ελλαδα ειναι παρονυχιδα! και πληρωνει και ΤΟΚΟΥΣ !!! Δανειο ειναι, δεν ειναι ΤΡΥΠΑ !!

  Παγκοσμια οι Τραπεζες εχουν γραψει ζημιες 2.5ΤΡΙΣ $ !!! ( εκτιμηση ΔΝΤ )

  Οι Τραπεζες της ΕΕ εχουν 1.6ΤΡΙΣ $ έκθεση στα χρεη των PIIGs συν Αν Ευρωπη.

  Τα Europe’s subprime debacle, and EU corporate debts are 95pc% of GDP compared to 50pc% in the US..!!

  ΕΚΤ.
  Η ΕΚΤ εχει ΜΟΝΟ $ 116 billion (82 billion euros) Κεφαλαιακή Βάση “απένατι” σε έναν “βαρυ” ισολογισμό…. $2.84 trillion (2 trillion euros) απο “assets” Ο ομολογα, δανεια και εγγυησεις ).
  Απ αυτα ( 2ΤΡΙΣ Ε ) εχει $637 billion (444 billion euros) ειναι τα δικα μας “PIIGS” .
  Απ αυτα (444 billion euros) τα $ 270 billion (190 billion euros) ειναι χαρτια Ελλαδας.
  Εγω κανω πραξεις !!!! Αν κουρεψουμε ή μας κουρεψουν ενα 40- 50% ερχομαστε ισα βαρκα ισα νερα ( εξάτμιση !! ) της Κεφαλαιακης Βασης της ΕΚΤ !!! (82 billion euros)

  ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ???? Οι Βρεταννοι ειναι Αμερικανοί και οχι Ευρωπαιοι.

  Οποιος κανει πραξεις ΒΛΕΠΕΙ !!!

  ΠΠ ο τηλεγραφος

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 20/06/2011 11:41:38

   Να προσθεσω και τα νουμερα ( σοβαρες εκτιμισεις ) των Αμερικανικων Τραεπεζων και την έκθεση τους στην ΕΕ ??

   Ολες οι μεγαλες Αμερ. Τραπεζες δανειζαν αφειδως τις Ευρωπαικες Τραεπζες.
   Το 29% !!! των εγγραφων δανειων τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι σε προς τις μεγαλες Τραπεζες της ΕΕ !. Το 29% !!!!

   Οσα και να "τραβηξαν" ενδιαμεσα, εχουν ακομη περι τα 35Δις Ευρω ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

   Αν σκεφτουμε αναλογικα, η έκεση τους στις υπολοιπες Ευρωπαικες Τραπεζες ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ !!! κατα πολυ !!!

   BIS 6 June review BASIC.pdf
   http://www.filefactory.com/file/cce6579/n/BIS_6_June_review_BASIC.pdf

   ΠΠ

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 20/06/2011 12:58:50

    h**p://www.dtcc.com/products/derivserv/data_table_i.php?tbid=6

    Μήπως η ΕΚΤ είναι το μεγαλύτερο hedge fund του κόσμου;

    Σύμφωνα με τους πίνακες της DTCC τα 5 δισ. δολ. καθαρή αξία ελληνικής τοξικής έκθεσης είναι αμελητέα ποσότητα για τα ευρωπαϊκά τραπεζικά μεγέθη, και δεν είναι αυτά που θα έδιναν τους σοβαρούς κλυδωνισμούς, σε περίπτωση εκκαθάρισής τους μετά από CED (χρεοκοπία μετά από “πιστωτικό γεγονός”).

    Γιατί ο Τρισέ σφίγγει την Ελλάδα στη μέγγενη; Μήπως αιτία είναι η “ίδια έκθεση” της ΕΚΤ και των τραπεζών της, ελληνογαλλογερμανικών… ΚΑΙ σε κρατικό ελληνικό χρέος ΚΑΙ σε CDS ασφάλισής του?…

    Η Ελλάδα είναι το νο. 21 στη λίστα των 30 περισσότερο εκτεθειμένων οντοτήτων στον κόσμο, και από πέρσι έχει μειώσει την καθαρή αξία των CDS της κατά 28%.
    Λογικά οι 5 πρώτες “οντότητες” στη λίστα είναι αυτές που κινδυνεύουν περισσότερο από τοξική μετάδοση μετά από ένα CED.

    Aυτός που κινδυνεύει περισσότερο στον κόσμο σε περίπτωση CED είναι το νο. 26, που από πέρσι μέχρι φέτος αύξησε την καθαρή αξία της έκθεσής του σε CDS κατά 136%, και δεν είναι άλλος από τις ΗΠΑ!
    Μήπως γι’ αυτό τρέμει (λέμε τώρα…) το φυλλοκάρδι του Ομπάμα… Βάσει των πινάκων, ότι η “οντότητα” που είναι τώρα στο νο. #26… σύντομα θα καταλάβει την υπερ-τοξική νο. #1 πρώτη θέση.

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ αλλενάκι 20/06/2011 13:00:20

     σωπα καημενη.... χαχαχαα
     ειναι ολοι αξιόΠΟΥΣΤΕΣ.
     οτι λενε οι συμβουλοι ειναι το σωστο !

     ΠΠ

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 20/06/2011 13:04:49

      Σούχω δουλειά για το σπίτι... Διάβασε τους πίνακες της DTCC (Depository Trust & Clearing Corporation). Όλες οι θέσεις, οι αξίες, τα συμβόλαια, τα κράτη, οι οργανισμοί ("οντότητες") και οι μεταβολές της καθαρής αξίας των CDS (των ελληνικών και των άλλων κρατών, οργανισμών, τραπεζών) που πρέπει να δημοσιοποιούνται υποχρεωτικά.

      Δεν είναι και τόσο μυστικά...

 3. ataktos avatar
  ataktos 20/06/2011 11:15:07

  αυτό δεν λέγετε .... εκβιασμός !!!... αλλά συνεργασία(??? ...).που το μάθανε

 4. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 20/06/2011 11:33:39

  ΔΕΝ είναι εταίροι...ΔΕΝ υπάρχει σεβασμός και αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών.Η ιδέα της Ευρώπης ΔΕΝ ξεκίνησε έτσι μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.ΟΛΑ στο βωμό των αδηφάγων αγορών και των ξένων τρωκτικών-εκβιαστών με την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των εγχώριων κυβερνητικών φερεφώνων τους....

 5. STATHIS avatar
  STATHIS 20/06/2011 12:06:04

  Η "συναίνεση" της "ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ" θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ ?????

  Τα ΚΟΜΜΑΤΑ που θα "συναινέσουν" σε τι ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ "εξουσιοδότησης" θ'αναφέρονται ακριβώς ???

  ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ "ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ " ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ή Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, Θ'ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ" ?????

  Αν κάποιος θεωρεί ότι έχει απαντήσεις στα παραπάνω , ας τις προσφέρει !! (εγώ δεν έχω ούτε είχα την "ειδικότητα" της γνώσης) .

  *ex mea sententia. (?)

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 20/06/2011 13:07:17

  Ο Πίνακας 6 ας πούμε, εξαιρετικός για τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης σε CDS, σήμερα, πριν από μία εβδομάδα, πριν από ένα μήνα, πριν από ένα χρόνο, αλλά ΚΑΙ του ΟΤΕ!!!

  Οι 1000 οντότητες που διακρατούν CDS και η λίστα με τις τοξικότερες Τοπ 30.

  http://www.dtcc.com/products/derivserv/data_table_i.php?tbid=5

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 20/06/2011 13:09:11

   Ο Πίνακας 6 ας πούμε, πάρα πολύ ενδιαφέρων με τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης σε CDS (καθαρές αξίες, πληρωτέες δηλαδή και συνολικές πλασματικές), σήμερα, πριν από μία εβδομάδα, πριν από ένα μήνα, πριν από ένα χρόνο, αλλά ΚΑΙ με τις θέσεις του ΟΤΕ!!!

   Το πουλάκι μου ο ΟΤΕ έχει 1,6 δις καθαρή αξία έκθεση σε CDS.

   Οι 1000 οντότητες που διακρατούν CDS και η λίστα με τις τοξικότερες Τοπ 30.

   h**p://www.dtcc.com/products/derivserv/data_table_i.php?tbid=5

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 20/06/2011 13:15:41

   Έκανα και μια αναζήτηση για Greece και έδωσε 1257 αποτελέσματα.
   Θέλω τα φώτα σου.

   Τα συμβόλαια είναι αυτά στα pdf π.χ. της ΝΒG, της 3Ε κλπ?
   Deleted σημαίνει το CDS εκκαθαρίστηκε?

   h**p://search2.dtcc.com/?q=Greece&x=10&y=7&sp_p=all&sp_f=ISO-8859-1

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 20/06/2011 13:25:56

   Η έκφραση "η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι το μεγαλύτερο hedge fund" σημαίνει ότι η ΕΚΤ και οι Κεντρικές τράπεζές της - ελληνογαλλογερμανικές στη περίπτωσή μας (μια αναξιοφουστιά είναι όλες αυτές μαζί) ΚΑΙ αγοράζουν-διακρατούν ελληνικό χρέος για να έχουν πλασματικό ρευστό ως εγγυήσεις ΚΑΙ το έχουν ασφαλισμένο σε CDS και έτσι είναι ΔΙΠΛΑ εκτεθειμένες σε περίπτωση πιστωτικού event, με την αμφίδρομη αυτή κερδοσκοπία.

   Γι' αυτό μας πρεσάρουν έτσι και δεν μας αφήνουν να γυρίσουμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά.

   Μέσα στον πιστωτικό τομογράφο μας έχουν.

   Ο Ομπάμα από την άλλη έχει το ίδιο και χειρότερο πρόβλημα.

   Οπότε η έκθεση στην τοξική ακτινοβολία θα μας σκοτώσει.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ αλλενάκι 20/06/2011 14:54:45

   Δεν προλαβαινω τωρα ! πηζω.
   Στειλε τα λινκ με μειλ. η τα pdf αν τα κατεβασες.

   ΠΠ

 7. Κώστας avatar
  Κώστας 20/06/2011 14:59:41

  Ας γράψεις κάποιος ένα κείμενο με τίτλο ' Οι ηρωινομανείς και οι δόσεις τους'.

 8. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 20/06/2011 15:10:16

  Με άλλα λόγια θέλουν να μας πάρουν τα βρακιά για να μας δώσουν soutien!
  (avec le soutien που λένε και οι ευρωπαϊστές γάλλοι)

  • Orestios avatar
   Orestios @ daughter of mercy 21/06/2011 00:22:24

   Στήριξη δηλαδή (aka soutien)

 9. ΔΗΜΟΣ avatar
  ΔΗΜΟΣ 21/06/2011 01:59:09

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!
  ΠΟΥ' ΣΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.