27/11/2009 13:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Ντουμπάι δεν επηρεάζουν την πορεία της MIG και της Τράπεζας"

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Ντουμπάι δεν επηρεάζουν την πορεία της MIG" αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση η Marfin Investment Group με αφορμή "πληθώρα δημοσιευμάτων σχετικών με την κατοχή μετοχών της εταιρίας από την Dubai Financial Group.

    Από την πλευρά της η Marfin Popular Bank στην ανακοίνωσή της με αφορμή "πληθώρα δημοσιευμάτων σχετικών με την κατοχή μετοχών της εταιρίας από την Dubai Financial Group" επισημαίνει ότι "οι πρόσφατες εξελίξεις στο Ντουμπάι δεν επηρεάζουν την πορεία της τράπεζας".

    Ειδικότερα, η MIG στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει τα εξής:

    "1. Η MIG δεν έχει καμία κοινή επένδυση ή καμία συνεργασία σε εταιρικό επίπεδο με το κράτος του Ντουμπάι ή με οποιαδήποτε εταιρία του Ντουμπάι. Συνεπώς ουδεμία επίπτωση μπορεί να υπάρξει στα αποτελέσματα της MIG από οποιαδήποτε εξέλιξη στο Ντουμπάι.

    2. Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφόρηση για τις πλήρεις προθέσεις της Dubai Financial Group περί μερικής ή ολικής αποεπένδυσής της από τις μετοχές της MIG

    3. Άλλοι στρατηγικοί μέτοχοι της MIG έχουν εκφράσει τις κατ' αρχήν προθέσεις τους να αγοράσουν τις μετοχές της Dubai Financial Group σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει σε μερική ή ολική αποεπένδυση. Οι προθέσεις αυτές έχουν ήδη κοινοποιηθεί στην Dubai Financial Group και αναμένεται απάντησή της.

    Εν όψει των ανωτέρω είναι σαφές ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στο Ντουμπάι δεν επηρεάζουν την πορεία της MIG".

   

    Από την πλευρά της, η Marfin Popular Bank στην επίσημη ανακοίνωσή της διευκρινίζει τα εξής:

    "1. Η Marfin Popular Bank δεν έχει δώσει καμία πιστωτική διευκόλυνση ή δάνειο οποιασδήποτε μορφής στο κράτος του Ντουμπάι ή σε οποιαδήποτε εταιρία του Ντουμπάι. Συνεπώς ουδεμία επίπτωση μπορεί να υπάρξει στα αποτελέσματα της Τράπεζας από οποιαδήποτε εξέλιξη στο Ντουμπάι.

    2. Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφόρηση για τις πλήρεις προθέσεις της Dubai Financial Group περί μερικής ή ολικής αποεπένδυσής της από τις μετοχές της Marfin Popular Bank.

    3. Άλλοι στρατηγικοί μέτοχοι της τράπεζας έχουν εκφράσει τις κατ' αρχήν προθέσεις τους να αγοράσουν τις μετοχές της Dubai Financial Group σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει σε μερική ή ολική αποεπένδυση. Οι προθέσεις αυτές έχουν ήδη κοινοποιηθεί στην Dubai Financial Group και αναμένεται απάντησή της.

    Εν όψει των ανωτέρω είναι σαφές ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στο Ντουμπάι δεν επηρεάζουν την πορεία της τράπεζας".

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.