30/04/2010 15:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υποβάθμισε εννέα ελληνικές τράπεζες η Moody's

 Η Moody's συνεχίζει απτόητη και σήμερα υποβάθμισε ... εννέα ελληνικές τράπεζες. Ταυτόχρονα έβγαλε ανακοίνωση ότι ενδέχεται να προβεί σε νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας.

Αναλυτικότερα υποβάθμισε την χρηματοοικονομική δύναμη για την Εθνική, την τράπεζα Αττικής (αρνητικό οutlook),  την MARFIN EGNATIA BANK SA, την Εγνατία, την Εμπορική (αρνητικό οutlook), την Αγροτική (αρνητικό οutlook) την Πειραιώς, την Alpha bank (αρνητικό οutlook) και την  Eurobank.

Λίγο νωρίτερα, με δηλώσεις αναλυτών της προειδοποιεί ότι ενδέχεται να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε κατηγορία junk -"σκουπιδιού"

"Είναι πολύ δύσκολο να δούμε τι θα γίνει με απόλυτη βεβαιότητα, πρέπει να αναλύσουμε πόσο δυνατή είναι η θέληση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τις αλλαγές και πόσο δύσκολο είναι για τον πληθυσμό να τις αποδεχτεί" αναφέρει

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η απόφαση του οίκου θα βγεί μόλις γνωστοποιηθούν οι λεπτομέρειες του μηχανισμού στήριξης

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.