Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Στουρνάρα - Χαρδούβελη;
28/06/2014 06:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Στουρνάρα - Χαρδούβελη;

Κανείς δεν μπορεί να αφήσει να περάσουν απαρατήρητες οι δηλώσεις που κάνει ο κ. Χαρδούβελης τις τελευταίες ημέρες που άρχισε επιτέλους να μιλάει.

Κάτι τρέχει μεταξύ Στουρνάρα και Χαρδούβελη ή κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν;

Όποιος είδε τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία του Γ. Στουρνάρα αλλά και όποιος ξέρει τη σχέση τους θα έλεγε ότι είναι αποκυήματα της φαντασίας η όποια κόντρα υπάρχει.

Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, όταν έψαχνε το Μαξίμου να βρει υπουργό Οικονομικών και ρωτήθηκε ο κ. Στουρνάρας για τον Γκ. Χαρδούβελη, τότε τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του.

Όμως, κανείς δεν μπορεί να αφήσει να περάσουν απαρατήρητες οι δηλώσεις που κάνει ο κ. Χαρδούβελης τις τελευταίες ημέρες που άρχισε επιτέλους να μιλάει.

Στην αρχή μίλησε για «τεστ ευαισθησίας», που προφανώς ο προηγούμενος υπουργός δεν είχε. Έπειτα έκανε λόγο για αλλαγές στους φόρους που θα μπορούσαν να έχουν γίνει εδώ και δύο χρόνια. Έπειτα πέταξε καρφιά ότι αυτός θέλει να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή, προφανώς γιατί ο άλλος δεν την κυνήγησε. Ακόμη και ότι ο Στουρνάρας μιλούσε πολύ ενώ αυτός είναι λιγομίλητος, προσπαθούν κάποιοι να περάσουν ως θέμα για σύγκριση.

Δεν ξέρουμε αν τρέχει κάτι μεταξύ τους αν και πολύ αμφιβάλλουμε. Αν όμως πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδια κάποιων φωστήρων της επικοινωνίας τότε θα πρέπει να ξέρουν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι.

Το παιχνίδι του «καλού» και του «κακού» μπάτσου το ξέρουμε εδώ και χρόνια. Ήτοι, η κυβέρνηση να προσπαθεί να μας πείσει ότι έφυγε ο κακός Στουρνάρας που δεν έκανε τίποτε παρά μόνο να βάζει φόρους και ήρθε ο καλός Χαρδούβελης που έχει... ευαισθησίες και κοινωνικό προφίλ και θα τα αλλάξει όλα, αφού πρώτα πιάσει όλους τους φοροφυγάδες. Αυτά είναι κόλπα άλλων εποχών και μόνο γέλια προκαλούν.

Σημασία για τη χώρα δεν έχει να αποδειχθεί ποιος ήταν καλός και ποιος κακός υπουργός. Σημασία έχει να βγει η Ελλάδα από την κρίση, να βγει από τα μνημόνια, να σταθεί στα πόδια της ώστε να ξεκουμπιστούν οι τροικανοί και τότε να μπουν οι βάσεις για αποκατάσταση των αδικιών. Όλα τα υπόλοιπα είναι χαζά παιχνίδια αποτυχημένων επικοινωνιολόγων και μυστικοσυμβούλων που θέλουν να πείσουν τον κόσμο ότι όλα θα βαίνουν καλώς. Κάποιοι θέλουν να «πουλήσουν» ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο, κι αυτό είναι χειρότερο κι από τον χειρότερο λαϊκισμό. Καλά θα κάνουν να στρωθούν στη δουλειά και να έχουν αποτελέσματα, παρά να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.