08/12/2010 13:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΔΝΤ ήταν εξαρχήςυπέρ της επιμήκυνσης !!!

«Ο Ντομινίκ Στρος Καν έφυγε πολύ ικανοποιημένος από τις συνομιλίες που είχε στην Ελλάδα» δήλωσε στον Flash ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, εκπρόσωπος της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τόνισε επίσης ότι είναι επείγον να ρυθμιστεί το θέμα του εργασιακού κόστους και των εργασιακών σχέσεων καθώς επίσης να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.  «Είναι τιτάνιο το έργο που πρέπει να γίνει τα επόμενα δύο χρόνια για να βγούμε έξω στις αγορές» πρόσθεσε ο κ. Ρουμελιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξαρχής ήταν υπέρ της επιμήκυνσης της αποπληρωμής του δανείου της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 08/12/2010 15:00:23

  Τι το νοιάζει το ΔΝΤ τι θα κάνουμε εμείς στα εσωτερικά μας; Επιτέλους ένα δάνειο μας δώσαν μόνο.

  Δηλαδή αν πάω εγώ σε μια τράπεζα να πάρω δάνειο, και βάλω και υποθήκη το σπίτι μου γι' αυτό (πήρε υποθήκες το ΔΝΤ, δεν πήρε;), τι άλλο μπορεί να θέλει η τράπεζα για να κοιμάται ήσυχη;

  Θα ρθει η τράπεζα να ελέγχει μή και πάρω ακριβό βρακί στη γυναίκα μου με τα λεφτά της; Και μήπως εγώ χτυπήσω δυο τσίπουρα αντί για ένα;

  Αϊντε, εξουσία και κυριαρχία θέλουν.
  Κι αυτά τα περί "υπογραφής" του κράτους μου ακούγονται πολύ περίεργα.

  Θραξ Αναρμόδιος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.