Τελειώνει το μνημόνιο κατά το Stratfor
08/10/2014 06:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τελειώνει το μνημόνιο κατά το Stratfor

Αισιόδοξο είναι το μέλλον για την ελληνική οικονομία κατά το φημισμένο Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Αναλύσεων, Stratfor, το οποίο στην τελευταία του ανάλυση, υπογραμμίζει ότι το μνημόνιο τελειώνει τον Δεκέμβριο και η Ελλάδα δεν θα απαιτήσει ένα τρίτο πακέτο διάσωσης.

«Κατά το τέταρτο τρίμηνο, η Αθήνα θα επικεντρωθεί στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές της - την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - για μεγαλύτερη διάρκεια και χαμηλότερα επιτόκια για το χρέος της. Περιμένουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να δεχτεί τα αιτήματα αυτά τελικά, αλλά οι διαπραγματεύσεις πιθανότατα θα διαρκέσουν περισσότερο από ό, τι το τρίμηνο», σημειώνεται στην παράγραφο που αφορά την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άπαντα Επιστάμενος avatar
    Άπαντα Επιστάμενος 08/10/2014 22:56:09

    Μακάρι!

  2. Naruto avatar
    Naruto 09/10/2014 09:21:12

    Χωρίς φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον και βαθύ κούρεμα του χρέους δεν πρόκειται να τελειώσει τίποτα .Απλώς θα επιβιώνουμε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.