21/05/2010 20:22
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ταφόπλακα για τις υποδομές οι ανακοινώσεις Δ. Ρέππα

Ταφόπλακα για την ανάπτυξη των υποδομών στην Ελλάδα χαρακτήρισε τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα σχετικά με τις δημοπρατήσεις νέων έργων, ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλης Χαλκίδης.

Ο κ. Χαλκίδης έκανε λόγο για φοβικά σύνδρομα και μικροκομματικά κατάλοιπα στη διαχείριση των Δημοσίων Έργων από την πλευρά της κυβέρνησης και κατηγόρησε τον κ. Ρέππα για ασάφειες, καθώς -όπως είπε- απέφυγε να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα, παραθέτοντας συνεχώς στοιχεία και αριθμούς.

Ζήτησε μάλιστα από τον υπουργό να ξεκαθαρίσει εάν θα προχωρήσει τελικά η χρηματοδότηση των αναπτυξιακών έργων της Ελλάδας με δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αλλά και το πότε θα αποπληρωθεί το 1,5 δισ. ευρώ που χρωστάει το Ελληνικό Δημόσιο στις εργοληπτικές εταιρίες.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι ο κ. Ρέππας θα πρέπει να αποσαφηνίσει πότε προτίθεται να φέρει στη Βουλή τη νέα νομοθεσία αναφορικά με το σύστημα παραγωγής δημοσίων έργων και την τροποποίηση του τρόπου ανάθεσης αυτών.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.