Τέλος τα στοιχήματα για Grexit
17/04/2015 13:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τέλος τα στοιχήματα για Grexit

Όλοι είναι πλέον τόσο σίγουροι ότι θα συμβεί, που σταμάτησαν να στοιχηματίζουν για το αντίθετο…

Όλοι είναι πλέον τόσο σίγουροι ότι θα συμβεί, που σταμάτησαν να στοιχηματίζουν για το αντίθετο…

Ένα βρετανικό γραφείο στοιχημάτων σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα όσον αφορά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δηλώνοντας ότι είναι όλο και πιο πιθανό ότι η χώρα θα «ξεκινήσει τη διαδικασία αναχώρησης» πολύ σύντομα. Η William Hill αποφάσισε να σταματήσει τα στοιχήματα για την Ελλάδα, καθώς και για το ποια χώρα θα είναι η πρώτη που θα εξέλθει από τη ζώνη του ευρώ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, Graham Sharpe, εξήγησε ότι οι αποδόσεις έχουν πέσει αισθητά και κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται να στοιχηματίσει στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ έως το τέλος του 2015. Ανέφερε επίσης, σε σχετική ανακοίνωση, ότι μεταξύ των χωρών που «έβλεπαν» οι παίκτες του στοιχήματος ως υποψήφιες να τεθούν εκτός ευρώ, η Ελλάδα ήταν στην πρώτη θέση. Ξεκίνησε με απόδοση 1 προς 5 και έφτασε στο 1 προς 3. «Αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το στοίχημα, έως ότου ληφθεί μία απόφαση ή μέχρι να εγκριθεί ένα σχέδιο, που να περιλαμβάνει την παραμονή της χώρας» στο ευρώ, είπε ο Sharpe.

www.cnbc.com

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.