28/04/2010 17:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΤΤ : Ενίσχυση του εισοδήματος και της προστασίας του περιβάλλοντος

Την διάθεση του νέου της προϊόντος "Ηλιακή Ταράτσα" ανακοίνωσε σήμερα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ). Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απευθύνεται σε κάθε οικογένεια που διαθέτει μια ταράτσα ή στέγη από 50 έως 150 τετραγωνικά μέτρα και της παρέχει τη δυνατότητα με μια μόνο αίτηση και χωρίς καμία άλλη διαδικασία να εξασφαλίσει ένα επιπλέον εισόδημα για τα επόμενα 25 χρόνια, με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στο σπίτι της.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το νέο θα επιτρέψει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό να εκμεταλλευτεί τη δωρεάν και απολύτως φιλική προς το περιβάλλον ηλιακή ενέργεια, όχι ξοδεύοντας, αλλά προσθέτοντας χρήματα στο εισόδημά του. Με μια αίτηση, το ΤΤ αναλαμβάνει από τη δανειοδότηση, τη μελέτη και το σχεδιασμό της τεχνικής λύσης και τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών.

    "Χωρίς καμία υποθήκη και προσημείωση επί του ακινήτου, χωρίς καμία διαδικασία και ταλαιπωρία, μέσα σε λίγους μήνες προσθέτουμε στον οικογενειακό προϋπολογισμό ένα σημαντικό ποσό, που μπορεί να φτάσει έως και 4.000 ευρώ καθαρά το χρόνο για τα επόμενα 25 χρόνια", αναφέρει το ΤΤ στη σχετική ανακοίνωση.

    Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο, ώστε να αυτοχρηματοδοτείται από την πώληση της παραγόμενης ενέργειας στη ΔΕΗ, να αποπληρώνει το δάνειο χωρίς άλλη συνδρομή από τον πελάτη, αλλά και να δημιουργεί ένα σημαντικό κέρδος ετησίως, δίνοντας έτσι μια οικονομική ανάσα σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό. Το δίκτυο του ΤΤ θα δέχεται αιτήσεις για το πρόγραμμα από την 1η Ιουνίου 2010 και ο ρυθμός υλοποίησής του θα εξαρτηθεί από το χρόνο έναρξης ισχύος του σχετικού υπό ψήφιση νομοσχεδίου.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. καινός avatar
    καινός 28/04/2010 19:12:59

    "ο ρυθμός υλοποίησής του θα εξαρτηθεί από το χρόνο έναρξης ισχύος του σχετικού υπό ψήφιση νομοσχεδίου"
    ...

    κάααααααλα....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.