19/03/2012 13:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνάντηση Σαμαρά με εκπροσώπους ιδιωτών ομολογιούχων

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους των ιδιωτών ομολογιούχων. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν οι αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας, Χρ. Σταϊκούρας, Γ. Βρούτσης και Ν. Μηταράκης.    Αμέσως μετά τη συνάντηση, οι αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:


 «Η Νέα Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, εντός και εκτός Βουλής, υποστήριξε την άποψη ότι τα φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να εξαιρεθούν από το “κούρεμα” των ομολόγων. Και αυτό γιατί τα φυσικά πρόσωπα έκαναν, ουσιαστικά, μια αποταμίευση των κόπων τους, στηρίζοντας, ταυτόχρονα, την Πατρίδα.

Δυστυχώς, δεν εξαιρέθηκαν. Το ζητούμενο, σήμερα, είναι να βρεθεί ρεαλιστικός τρόπος αναπλήρωσης των απωλειών τους. Γιατί η προστασία τους θα δημιουργήσει ασφάλεια για ανάλογες επενδύσεις στο μέλλον και θα συντελέσει, από την πλευρά της, στην προσπάθεια για Επανεκκίνηση της Οικονομίας. Αυτή θα είναι κρίσιμη προτεραιότητά μας».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργoς Αχαιός avatar
    Γιώργoς Αχαιός 19/03/2012 13:40:45

    Έχουν δίκιο οι ιδιώτες ομολογιούχοι δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει δεδομένων των συνθηκών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.