25/07/2011 17:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο μισό το επίδομα απασχόλησης των στελεχών των Ε.Δ.

Ο  Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή δημοσιεύματα και πληροφορίες για νέα περικοπή στο ειδικό επίδομα απασχόλησης των στελεχών των ΕΔ, κατά 50%, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Νέα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα στελέχη των ΕΔ με την ανακοίνωση της περικοπής κατά 50% του ειδικού επιδόματος απασχόλησης.

 

Παρά τις περί αντιθέτου υποσχέσεις, η κυβέρνηση εξακολουθεί να επιδεικνύει ανάλγητη συμπεριφορά προς τα στελέχη των ΕΔ, που μοχθούν νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες για την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

 

Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, ότι η νέα άδικη περικοπή επιβάλλεται από τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας και νυν Υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος -υποτίθεται- γνωρίζει εκ των έσω τον ζήλο, τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν τα στελέχη. Εάν σε μια επαγγελματική τάξη πρέπει να διατηρηθεί το ειδικό επίδομα απασχόλησης, αυτή είναι τα στελέχη των ΕΔ.

 

Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί τον εθνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και να ενσκήψει πάνω στα πολλά προβλήματα των στελεχών, τα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν υποστεί συγκριτικά την πιο βίαιη περικοπή εισοδημάτων».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
    ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 26/07/2011 11:16:05

    Δηλαδή η ΝΔ δεσμεύεται ότι δεν θα χαμηλώσει άλλο τους μισθούς στις ΕΔ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.