Στουρνάρας: «Δεν φεύγω από το υπουργείο Οικονομικών»
14/04/2014 18:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στουρνάρας: «Δεν φεύγω από το υπουργείο Οικονομικών»

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και κυρίως να ακυρώσει μια βεβαιότητα για πολλούς, ότι θα εγκαταλείψει το υπουργείο Οικονομικών επιχείρησε ο Γιάννης Στουρνάρας το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στη Βουλή

Ο Γιάννης Στουρνάρας, συνομιλώντας το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στη Βουλή με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε σε «πηγαδάκι» ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το υπουργείο Οικονομικών και πως αυτός θα κάνει τη διαπραγμάτευση για το ζήτημα του χρέους, μόλις δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της Eurostat.

Επίσης ανακοίνωσε ότι το μεσοπρόθεσμο σχέδιο 2015-2017 θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από τη Βουλής έως τις 5 Μαΐου 2014 και διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να περιλαμβάνει νέα μέτρα.

Η συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ήταν η εξής:

Στουρνάρας: «Μόλις θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της Eurostat, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη μείωση του χρέους».

Δημοσιογράφος: «Θα είστε εσείς ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης;»

Στουρνάρας: «Γιατί εκπλήσσεστε; Εγώ θα την κάνω. Ποιος άλλος;».

Δημοσιογράφος : «Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φύγετε από το υπουργείο Οικονομικών;».

Στουρνάρας : «Όχι δεν θα φύγω. Γιατί να φύγω. Που να πάω;».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννης Κιαπέκος avatar
    Γιάννης Κιαπέκος 15/04/2014 11:41:45

    «Στουρνάρας : «Όχι δεν θα φύγω. Γιατί να φύγω. Που να πάω;».» Μια καλή απάντηση θα ήταν : «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ»μπας μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.