Στον ΟΠΑΠ το ιπποδρομιακό στοίχημα
23/09/2014 18:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στον ΟΠΑΠ το ιπποδρομιακό στοίχημα

Στον ΟΠΑΠ περνά το ιπποδρομιακό στοίχημα καθώς όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά δηλαδή 40.501.000 εκατ. Αν και δεν έγινε γνωστή η προσφορά της Intralot του Κόκκαλη, θεωρείται σίγουρο ότι ήταν πολύ χαμηλότερη κι έτσι το Ταμείο ανακοίνωσε ότι η ΟΠΑΠ Investments Ltd ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει και το μεγάλο βρόμικο παιχνίδι που πήγε να παιχτεί στον πρώτο διαγωνισμό όταν ο Κόκκαλης προσπάθησε να πάρει για 20 χρόνια το στοίχημα αρχικά με λίγο πάνω από 5 εκατ. ευρώ ή με 12 εκατ. στη δεύτερη προσφορά.

Κάποιοι προσπάθησαν να δώσουν εν λευκώ στην Intralot το στοίχημα αλλά οι σφοδρές αντιδράσεις οδήγησαν το ΤΑΙΠΕΔ να κάνει πίσω και να μην προχωρήσει σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο. Επωφελούμενο φυσικά το ελληνικό δημόσιο που πήρε καμιά 30αριά εκατομμύρια περισσότερα απ' ότι υπολόγιζε.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.