01/03/2011 14:22
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην ανηφόρα οι τιμές των καυσίμων

Η κλιμάκωση της έντασης στη Λιβύη διατηρεί σε ανοδική τροχιά τις τιμές των καυσίμων, προσθέτοντας έναν ακόμη παράγοντα ανησυχίας για τη βυθισμένη στην ύφεση ελληνική οικονομία. Με το πετρέλαιο μπρεντ να εκτοξεύεται στα 112 δολάρια το βαρέλι, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης διαμορφωνόταν χθες στα 1,64 ευρώ το λίτρο, με την ανώτερη να ξεπερνά τα 1,80 ευρώ και του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,84 ευρώ.

 

Νέα άνοδος για την τιμή του Μπρεντ σήμερα που διαμορφώνεται πάνω από τα 112 δολάρια το βαρέλι, καθώς παραμένει η ανησυχία για περαιτέρω μείωση των προμηθειών αργού και παρά τις διαβεβαιώσεις της Σαουδικής Αραβίας, ότι κάλυψε τα κενά στη λιβυική παραγωγή.

 

Στις 9:44 (ώρα Ελλάδος), η τιμή του αμερικανικού ελαφρού αργού ενισχυόταν κατά 31 σεντς στα 97,28 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του πετρελαίου τύπου Brent σημείωνε άνοδο 41 σεντς στα 112,21 δολάρια το βαρέλι.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι τιμές του αμερικανικού αργού και του Brent κατέγραψαν υψηλό 2,5 ετών εξαιτίας της εξέγερσης στη Λιβύη.


 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.