19/06/2012 15:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σταμάτησε η εκροή καταθέσεων

Σταμάτησε η εκροή καταθέσεων μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν τραπεζικά στελέχη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές παρατηρείται από χθες τάση επιστροφής καταθέσεων.

«Χθες είδαμε αντιστροφή της πορείας. Είχαμε περίπου 15 εκατ. μετρητά που οι καταθέτες επέστρεψαν» ανέφερε μία από τις πηγές που μίλησαν στο Reuters, που πάντως αφήνουν να εννοηθεί πως όσοι πελάτες έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό δεν τα έχουν ακόμη επιστρέψει.

Μία από τις πηγές ανέφερε ακόμη ότι επιστρέφουν ποσά ύψους έως 10.000 από μικροκαταθέτες και ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν επανακατατεθεί μεγάλα ποσά πάνω από 50.000 ευρώ.

Οι Έλληνες τραπεζίτες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι τα χρήματα θα συνεχίσουν να εισρέουν τις τράπεζες τις επόμενες ημέρες, όσο σημειώνεται πρόοδος στις διαβουλεύσεις της Νέας Δημοκρατίας με τα άλλα κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. tpe avatar
    tpe 19/06/2012 22:11:47

    ΑΥΤΟ είναι η πρώτη μικρή νίκη...
    Ας γίνει μία σωστή κυβέρνηση και τότε θα έρθει κι η επόμενη. Και μετά μία ακόμα κι άλλη μία λίγο αργότερα κοκ...
    Και κούτσα κούτσα, με γερή άμυνα ίσως και τελικά να γίνουμε Ευρώπη...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.