Σουλτς: Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα για να μην υποφέρουν τα θύματα του πολιτικού φανατισμού
05/07/2015 23:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σουλτς: Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα για να μην υποφέρουν τα θύματα του πολιτικού φανατισμού

Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα για την Ελλάδα, προκειμένου να μην πληρώσουν οι φτωχοί το τίμημα του πολιτικού φανατισμού, εξέφρασε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε δηλώσεις του λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ελληνικού δημοψηφίσματος.

Ο κ. Σουλτς έκανε λόγο για μία εντυπωσιακή ψηφοφορία στην Ελλάδα και σημείωσε ότι οι προτάσεις των 18 χωρών απορρίφθηκαν.

Οι Έλληνες πρέπει να υποβάλουν τις δικές τους προτάσεις τώρα, ενώ πρόσθεσε ότι είναι δημοκρατικό να λέει «όχι» μία χώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες χώρες πρέπει να συμφωνήσουν.

«Η ελληνική κυβέρνηση πήρε μία ισχυρή εντολή, αλλά εξασθενεί στην Ευρώπη», τόνισε ο Μάρτιν Σουλτς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ενωμένοι».

«Πρέπει να σκεφτούμε ένα πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ελλάδα ώστε οι φτωχοί να μην πληρώσουν τον πολιτικό φανατισμό», συμπλήρωσε.

«Χρειάζονται συμβιβασμοί, η ελληνική κυβέρνηση έχει δείξει αδιάλλακτη στάση τις τελευταίες δύο ημέρες», ανέφερε.

Αναφορικά με την ρευστότητα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είπε, ότι ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι θα απαντήσει στο αίτημα για αύξηση της ρευστότητας μέσω του ELA, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της ΕΚΤ.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άπαντα Επιστάμενος avatar
  Άπαντα Επιστάμενος 06/07/2015 18:29:51

  Θύματα πολιτικού φανατισμού? Τι απίστευτης έμπνευσης ανοησία είναι αυτή πάλι? Κανένας φανατισμός. Αγάπη και εκτίμηση για τυος αλλους έλληνες ότι κι αν ψήφισαν. Και οι αρχηγοί όλων των κομμάτων συσπειρωμένοι για πρώτη φορά. 0% φανατισμός.
  Οσο για τα 18 κοινοβούλια, τους 18 λαούς....
  18 κατασκευαστές πλυντηρίων σας συνιστούν να συνεχίσετε να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Αυτοί ξέρουν!!!!
  ΞΕΡΑΔΙΑ!

 2. ΚΜ avatar
  ΚΜ 06/07/2015 20:09:33

  Δεν προέκρινα το ΟΧΙ, αλλά να το βουλώσει ο Γερμανοσοσιαλιστής, που θέλει να μας στείλει και ανθρωπιστική βοήθεια, τρομάρα του!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.