Σκληρό μήνυμα από Κρ. Λαγκάρντ: «Η ευθύνη είναι τώρα στους Έλληνες»
03/06/2015 12:15
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σκληρό μήνυμα από Κρ. Λαγκάρντ: «Η ευθύνη είναι τώρα στους Έλληνες»

Ανυποχώρητοι φαίνεται πως είναι οι δανειστές της Ελλάδας σχετικά με τις απαιτήσεις τους, όπως προέκυψε από την ενημέρωση που έκανε η Κριστίν Λαγκάρντ στο ΔΣ του ΔΝΤ. H γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα πως αυτή είναι που πρέπει να αποφασίσει.

Υπό πλήρη μυστικότητα συνεδρίασε μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) στην Ουάσιγκτον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μία ημέρα μετά τη συνάντηση της πενταμερούς του Βερολίνου.

Ενημερώνοντας τα μέλη του ΔΣ του ΔΝΤ, η επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού Κριστίν Λαγκάρντ φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είπε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να αποφασίσει.

Η κ. Λαγκάρντ έφτασε στην Ουάσιγκτον κατευθείαν από το Βερολίνο συνοδευόμενη από τον από τον διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν και τον εκπρόσωπο του οργανισμού Τζέρι Ράις.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στην Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου κατά την ενημέρωση του διοικητικού συμβουλίου η Κ. Λαγκάρντ επανέλαβε τρεις φορές ότι «η ευθύνη είναι στους Έλληνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κριστίν Λαγκάρντ -που συνοδευόταν από τον Πολ Τόμσεν και τον Τζέρι Ράις- απαίτησε από όλους πλήρη συσκότιση στην πληροφόρηση πριν τους ενημερώσει και στη συνέχεια φέρεται να τους είπε ότι η μπάλα είναι αποκλειστικά στο γήπεδο της ελληνικής πλευράς.

«Πρέπει να βρούμε λύση», φέρεται να είπε και «τώρα είναι οι Έλληνες που πρέπει να αποφασίσουν».

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, η κυρία Λαγκάρντ ήταν πολύ προσεκτική και φαίνεται πώς έκανε ενημέρωση "πλατιάζοντας", χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.