08/03/2010 15:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σημαντική Διάκριση για την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ψηφίστηκε από το διεθνούς κύρους χρηματοοικονομικό περιοδικό World Finance, ως «Best Corporate Broker, Western Europe» για το 2009.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ Ηρακλής Κουνάδης ανέφερε ότι «η συγκεκριμένη Πανευρωπαϊκού επιπέδου διάκριση, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια για την εταιρεία στην οποία εργαζόμαστε, αλλά αυξάνει ταυτόχρονα τις ευθύνες όλων μας για ακόμη περισσότερο σκληρή και συστηματική δουλειά, προκειμένου να διατηρήσουμε την Τράπεζά μας στην κορυφή». 

 Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι θυγατρική της Marfin Egnatia Bank. Έχοντας ηγετική θέση στον τομέα των επενδύσεων, προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήρες φάσμα επενδυτικών υπηρεσιών και πρωτοποριακών προϊόντων.

 Με ισχυρή δύναμη τόσο στους Έλληνες ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές όσο και στους ξένους θεσμικούς επενδυτές, δραστηριοποιείται ως μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών από το 1991 με διακρίσεις στην Ελληνική αγορά. Τα τελευταία χρόνια κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στην αγορά μετοχών τα έτη 2007, 2008 και στην αγορά παραγώγων τα έτη 2005, 2006, 2007, 2008. Με εκτενές δίκτυο από εξειδικευμένους επενδυτικούς συμβούλους, παρέχει ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών επιλογών προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες του επενδυτή. Διατηρεί, επίσης, το μεγαλύτερο τμήμα ανάλυσης στην Ελληνική αγορά.

 Φυσικά, η πρώτη θέση στην αγορά παραγώγων ισχύει και για το 2009.

(Δελτίο Τύπου)

ΣΧΟΛΙΑ

  1. sotos avatar
    sotos 08/03/2010 19:05:39

    Παραγωγα ε;
    Τοξικα χρηματοπιστωτικα προιοντα για καρχαριες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.