17/12/2009 00:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδιασμένη κερδοσκοπική κίνηση η υποβάθμιση

«Σχεδιασμένη κερδοσκοπική κίνηση με στόχο την καταλήστευση του ελληνικού λαού» χαρακτηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης τη νέα υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, αυτή τη φορά από τη Standard & Poor's.

Επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, σημειώνει πως «η δημοσιονομική τρομοκρατία της κυβέρνησης τροφοδοτεί τις κινήσεις υποβάθμισης των διεθνών οίκων βαθμολόγησης και από την άλλη μεριά οι υποβαθμίσεις της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας καλλιεργούν περαιτέρω τη δημοσιονομική τρομοκρατία».

Μάλιστα προβλέπει «σκληρά μέτρα» σε βάρος των εισοδημάτων, των εργασιακών σχέσεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

«Ο φαύλος κύκλος πρέπει να σπάσει εδώ και τώρα με μια νέα ριζοσπαστική προοδευτική προοπτική, όπου την πορεία της χώρας θα τη διαμορφώνουν το δημόσιο και λαϊκό συμφέρον και όχι τα συμφέροντα των κερδοσκοπικών αγορών» καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.