Πρόστιμο - σοκ 1.940.000 ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλο
07/04/2015 13:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόστιμο - σοκ 1.940.000 ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλο

Μια υπόθεση του 1999 που εκκρεμεί

Πρόστιμο ύψους 1.940.000 ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής του έτους 1999 καλείται να πληρώσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα ΝΕΑ".

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Διεύθυνση Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών γνωμάτευσε οριστικά ότι δεν υπάρχει καμία παραγραφή για την υπόθεσή του και άρα πρέπει να πληρώσει στην αρμόδια εφορία το σύνολο του προστίμου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι δικαστική επιμελήτρια πήγε στο γραφείο του για να του επιδώσει την απόφαση, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να αρνείται να το παραλάβει το έγγραφο με αποτέλεσμα τελικά η επιμελήτρια να το θυροκολλήσει έξω από το γραφείο του.

Στη συνέχεια, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο Αλέξης Μητρόπουλος κατευθύνθηκε στην γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, η οποία με τη σειρά της συγκάλεσε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων για να καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα ότι δηλαδή δεν υπάρχει παραγραφή.

Είχε προηγηθεί προσφυγή του κ. Μητρόπουλου στα διοικητικό εφετείο Αθηνών, όπου διεκδικούσε παραγραφή του προστίμου που του είχε επιβληθεί, το οποίο πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, απέρριψε την αίτησή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από αντιδικία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με συνεργάτες του αφού οι τελευταίοι διεκδικούσαν μέρος της αμοιβής για τη διεκπεραίωση κληρονομικών υποθέσεων, με τη διαμάχη να φτάνει στον Άρειο Πάγο δικαιώνοντας τους αντιδίκους του βουλευτή και υποχρεώνοντάς τον να καταβάλει το ποσό των 750,000 δολαρίων.

Το MEGA επικοινώνησε με τον Αλέξη Μητρόπουλο ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δήλωση ενώ επιμένει πως η υπόθεσή του έχει παραγραφεί. Στο παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι για τα 750.000 δολάρια είχε πληρώσει φόρο σε δεύτερο βαθμό, κάνοντας χρήση του Νόμου Αλογοσκούφη που χορηγούσε φορολογικά κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν "ΤΑ ΝΕΑ", από τα παραστατικά που κατέθεσε δεν προέκυψε ότι ο λογαριασμός από όπου ήρθαν τα χρήματα ήταν ο ίδιος με τον λογαριασμό στον οποίο είχε κατατεθεί η αρχική αμοιβή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Αλ. Μητρόπουλος: Δημοσιογράφος οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας συγγενικό μου πρόσωπο

Σφοδρή επίθεση στην εφημερίδα «Τα Νέα» εξαπολύει με επιστολή - απάντησή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος. Αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.940.000 ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής του έτους 1999.

Ο ίδιος επιμένει πως η υπόθεσή του έχει παραγραφεί. Από την άλλη, τα «Νέα» δημοσίευσαν πως η Διεύθυνση Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών γνωμάτευσε οριστικά ότι δεν υπάρχει καμία παραγραφή για την υπόθεσή του και άρα πρέπει να πληρώσει στην αρμόδια εφορία το σύνολο του προστίμου.

Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρει ότι δημοσιογράφος της εφημερίδας οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας συγγενικό του πρόσωπο.

Η ανακοίνωση του κ. Μητρόπουλου αναφέρει αναλυτικά:

«Γνωστός δημοσιογράφος της εφημερίδας "Τα Νέα" (που περιλαμβάνεται στη "λίστα" Νικολούδη με έμβασμα στο εξωτερικό πάνω από 2 εκατ. ευρώ) για 80ή φορά την τελευταία τριετία και 10η φορά από τη δικαίωσή μου στα Φορολογικά Διοικητικά Δικαστήρια, πριν δυο μήνες, επιχειρεί πάλι σήμερα να τρομοκρατήσει εμένα, την οικογένειά μου και κυρίως τους ανεξάρτητους δικαστές που ακύρωσαν το παράνομο πόρισμα του ΣΔΟΕ σε βάρος μου.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Τα Νέα" (4-4-2015) οδήγησε στενό συγγενικό μου πρόσωπο σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Στις 30-7-2014 είχα καλέσει με εξώδικό μου τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην υπουργό κ. Χαρδούβελη να σταματήσουν να με τρομοκρατούν, αφού ήμουν φορολογικά νόμιμος. Είχα συμμορφωθεί σε έλεγχο που είχε διαταχθεί (το είχα πληροφορηθεί από την ίδια ως άνω εφημερίδα!) για το μοναδικό ανέλεγκτο έτος (1999) σε όλο τον επαγγελματικό μου βίο, παρότι ήταν παραγεγραμμένο προ ετών και αφορούσε σε ποσό που νόμιμα είχε επαναπατρισθεί με το άρθρο 38 του ν. 3259/2004.

Με το ίδιο εξώδικο, τους είχα ενημερώσει ότι στις 27-10-2011 είχε περατωθεί ο φορολογικός μου έλεγχος από το ΣΔΟΕ για τη δεκαετία του 2000, ο οποίος είχε διαταχθεί με εντολή της κυβέρνησης των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου και είχε αποδείξει ότι ήμουν φορολογικά νόμιμος. Είχα θέσει υπόψη τους, επίσης, ότι μόλις είχα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μου από τον έλεγχο που είχε διατάξει σε βάρος μου ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης για ολόκληρη τη δεκαετία του ’90.

Τέλος, τους είχα γνωστοποιήσει ότι από 1-1-2003 που εμφανιζόμουν στα ΜΜΕ, για λόγους δεοντολογίας δεν εμφανίστηκα ποτέ στα Δικαστήρια απαγορεύοντας και σε συγγενικά μου πρόσωπα να πράξουν το ίδιο. Τους είχα καλέσει να μην χρησιμοποιούν το ΣΔΟΕ και …πρόθυμους υπαλλήλους για τρομοκράτηση πολιτικών αντιπάλων.

Αντ’ αυτού οι κ.κ. Σαμαράς και Χαρδούβελης προήγαγαν σε Γενικό Διευθυντή στη Γενική Γραμματεία Εσόδων τον εφοριακό του ΣΔΟΕ που συντόνισε τον έλεγχο σε βάρος μου και πιθανόν διευκόλυνε το "πάγωμα" του ελέγχου του κ. Σταύρου Παπασταύρου (συνεργάτη του κ. Αντώνη Σαμαρά). Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες ανέφερε στη Βουλή στις 3-4-2015 ο υπουργός κ. Π. Νικολούδης.

Αντίθετα υποχρέωσαν σε παραίτηση Γενικό Διευθυντή του ΥΠΟΙΚ, αμέσως μετά την έγγραφη εκ μέρους του αποκάλυψη της σκευωρίας σε βάρος μου.

Μετά τα ανωτέρω, καλώ τον κύριο Πρωθυπουργό, την κυρία Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό κατά της Διαφθοράς κ. Π. Νικολούδη και τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλο να προστατεύσουν εμέ και την οικογένειά μου, αλλά και να διασφαλίσουν απρόσκοπτα την ανεξαρτησία Ελλήνων δικαστών που στάθηκαν όρθιοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους».

Πηγή:imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. οδυσσεύς Κ. avatar
  οδυσσεύς Κ. 07/04/2015 08:54:25

  Aν η είδηση αληθεύει, ο Μητρόπουλος θα πρέπει να παραιτηθεί διότι στην αντίθετη περίπτωση η αντιπολίτευση θα ζητήσει άρση ασυλίας και θα κάνει πρόταση μομφής εναντίον του.

 2. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 07/04/2015 11:14:41

  Τι σημαίνει ....έχει παραγραφεί η παράβαση; Αν τα χρωστάει να τα καταβάλει ο αξιοσέβαστος εργατοπατέρας. Άντε να πληρώνετε ένας ένας άπαντες οι απίθανοι φοροδιαφεύγοντες, απ΄όπου και αν προέρχεστε.

  • ορεσείβιος avatar
   ορεσείβιος @ Άλυτη Εξίσωση 07/04/2015 12:00:17

   Τώρα είναι η αριστερά στην εξουσία...Κάποιο λάθος έχει γίνει στην κατανόηση των πραγμάτων, κάτι δεν καταλάβατε σωστά μου φαίνεται. Αν ο εκπροσωπος του λαού δηλώνει ότι έχει παραγραφεί, έχει παραγραφεί. Αυτό έλειπε να κάνουν κουμάντο οι δεξιοί. Για όποιον διαφωνεί , ξυδάκι, που έλεγε και ο μέγας δεηάρχης . Πρώτη φορά αριστερά, μην το ξεχνάμε...Πάντα η πρώτη φορά είναι αξέχαστη.

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ ορεσείβιος 07/04/2015 12:23:53

    Ησυχάστε. Αν δικαίως του καταλογίζεται η οικονομική παράβαση, σίγουρα θα πληρώσει. Όπως θα πληρώσουν και όλοι οι άλλοι που μέχρι σήμερα....ξεχάστηκαν και ...αμέλησαν.

  • airman avatar
   airman @ Άλυτη Εξίσωση 07/04/2015 13:00:02

   "απίθανοι φοροδιαφεύγοντες". Γιατί όχι ΛΑΜΟΓΙΑ; Ωραία λεξούλα είναι. Με το γάντι ΚΑΙ στα ΛΑΜΟΓΙΑ; Υ.Γ. Πρόσφατα σε πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή ο κ. Κυρίτσης (ζηλωτής του κ. Φίλη), εκστόμισε ονόματα ολιγαρχών/καναλαρχών και συγκεκριμένα του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου. Γιατί ξέχασε πχ το Μαρινάκη; Δεν ανήκουν όλοι στην ίδια κατηγορία; Διακρίσεις ο σύντροφος;

   • ορεσείβιος avatar
    ορεσείβιος @ airman 07/04/2015 13:56:49

    Αδιόρθωτοι δεξιοί, δεν λέτε να το καταλάβετε...Αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας αριστερός δήμαρχος, αλλιώς τα παίρνει ένα αριστερό λαμόγιο, αλλιώς κλέβεις με το αριστερό χέρι... Δεν δουλεύουν τον κόσμο όλοι το ίδιο...Οι αριστεροί τα καταφέρνουν καλύτερα, άσε που οι ψηφοφόροι το φχαριστιούνται...

    • airman avatar
     airman @ ορεσείβιος 09/04/2015 10:32:59

     Πονούν ωρέ τα παληκάρια; Συγνώμη, οι ψηφοφόροι!

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ airman 07/04/2015 14:12:58

    Λαμόγια αγαπητέ, είναι κατά τη δική μου άποψη, κυρίως ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που επέτρεψαν διά της ανοχής και της συνενοχής τους, στους κάθε είδους απατεώνες, να αισχροκερδούν, να φοροδιαφεύγουν, να κατακλέβουν το δημόσιο. Αλληλοκάλυψη και διαπλοκή λέγεται αυτό. Όταν όμως λύκοι επιλέγονται για να να φυλάνε το κοπάδι, πολύ φυσικό είναι αυτό ν΄αφανίζεται. Σημασία όμως σήμερα πια δεν έχουνε τόσο οι λέξεις, όσο το να υπάρξει η βούληση για να πληρώσουν οι κάθε τύπου ''συνέταιροι'' του ξοφλημένου πολιτικού συστήματος. Μακάρι να ήρθε επί τέλους η ώρα.

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ Άλυτη Εξίσωση 07/04/2015 15:58:46

     Ακόμη κοιμάσαι; Ξύπνα. Κατρούγκαλος. Δε λέω τίποτα άλλο. Έπρεπε να έχεις καταλάβει αλλά δεν...

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Γεώργιος Τ. 07/04/2015 19:54:42

      Μιά ζωή, μίζερος φανατικός κι εθελότυφλος. Για αλλαγή, για το καλό σας, χα λα ρώ στε μαϊμού Τροπαιοφόρε της μαύρης συμφοράς :-). Μουχλιάσατε μονότονα όλο τα ίδια και τα ίδια... Bαρετός.

     • Γεώργιος Τ. avatar
      Γεώργιος Τ. @ Άλυτη Εξίσωση 09/04/2015 10:07:38

      Οι ευγενείς χαρακτηρισμοί σου με ευχαριστούν μιας που αποδεικνύουν το επίπεδο και την ανυπαρξία επιχειρημάτων σου... Όσο για το αν αυτά που γράφω πως έρχονται (οι άνθρωποι του Θεού τα έχουν πει άλλωστε και τα λένε ακόμη κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται εν ζωή) υλοποιηθούν και πότε, τα μαντάτα από Ρωσία εχθές ότι δεν ζήτησε καν οικονομική βοήθεια από Πούτιν ο Τσίπρας πρέπει να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα για το περίφημο plan B που μας έχουν πρήξει ότι έχουν και δεν αποκαλύπτουν οι κυβερνώντες.

    • ορεσείβιος avatar
     ορεσείβιος @ Άλυτη Εξίσωση 07/04/2015 17:02:42

     Δάκρυσα. από συγκίνηση ήταν ή από τα κρεμμυδάκια ... Είς εργατοπατήρ, εισέπραξε 2.000.000 ευρώ αμοιβή, εξοδα κλπ, ψίχουλα δηλαδή για έναν καθώς πρέπει νεοαριστερό. Από αγάπη για την πατρίδα (και αυτό ίδιον της νεοαριοστεράς), τα άφησε στο εξωτερικό(όπως τόσοι άλλοι συνκυβερνώντες), να αυγατίσουν και να τα φέρει μαζεμένα (Εδώ έρχονται και ρίγη συγκίνησης). Φυσικά και δεν τα δήλωσε στην εφορία να πληρώσει τα μισά στο κράτος της δεξιάς φόρο, κορόιδο ήταν? αριστερός ήταν, οι δεξιοί είναι λαμόγια.Τώρα που ανέλαβε εξουσία είναι καιρός να πληρώνει τα παλιά, εξ άλλου θα μας τα δώσει η μέρκελ και η λαγκαρίνα. Αυτές μας χρωστούν όχι οι εργατοπατέρες της αριστεράς. Όταν τον πήραν χαμπάρι, μετά από δικαστήρια με τους συνεταίρους του, έφερε ένα εκατομύριο μέσα, ψιλοπράγματα και πλήρωσε τους συνεργάτες του που τον πήγαν στα δικαστήρια. Τα ρέστα έμειναν εξαποδώ (ως καλός αριστερός που έκανε αντίσταση στο κράτος της δεξιάς). Πλήρωσε κιόλας τον υπερβολικό φόρο του 5% όμως (σαν δεν ντρέπονται οι φασίστες που ζήτησαν και φόρο από λεφτά που βγήκαν με ιδρώτα, αριστερό). Φυσικά οι ρουφήχτρες του λαού , τα λαμόγια της δεξιάς έφτιαξαν αυτό το νόμο, δεν έφταιγε αυτός , τι να έκανε, είχε και παιδιά να φροντίσει, και αφού πλήρωσε 5% τελειωσε πιά , παραγράφηκε η υπόθεση, δηλώνει ο νομομαθής εργατολόγος και καταπίνουν εύχαροι και έμπλεοι επανασταστικής όρμής οι χρήσιμοι ηλίθιοι ψηφοφόροι , γιατί εν τω μεταξύ έγινε και εθνοπατήρ πέραν των άλλων.. Ποιο σδόε, εφορία και λοιπές αστειότητες....Πρώτη φορά αριστερά , ο λαός στην εξουσία και δια του λαού οι γνωστοί εργατοεθνοπατέρες του έθνους. Εξ άλλου τόσο καιρό έκανε αντίσταση και δεν πλήρωνε, όμως δεν ήταν λαμόγιο, φοροφυγάς ή φοροκλέφτης...Αριστερός ήταν και μάλιστα αγωνιστής. Οσοι δυσανασχετούν ξυδάκι, οι υπόλοιποι ας πιούν τη βαλεριάνα τους και ας πέσουν για ύπνο του δικαίου. Οι καλυτερότεροι είναι όσοι πίνουν ξυδάκι αλλά με ένα σακούλι ζάχαρη για να μπορούν και να παίζουν επανάσταση και να χαίρονται επιτέλους την πρώτη φορά αριστερά και να αγανακτούν στα πληκτρολόγια. Πραγματικά κάτι αρχίζει να αλλάζει.. Πρώτη φορά οι κυβερνώντες κατηγορούνται για φοροκλοπές αλλά ο λαός δεν μασάει....Μασάει η κατσίκα ταραμά? Αυτό είναι λοιπόν η πρώτη φορά αριστερά...Λιτός βίος, δεν πληρώνω δεν πληρώνω η ηγεσία, πληρώνεται εσείς κορόιδα πολίτες.. Με χαρά και βαλεριάνα... Μην σας πτοούν οι δυσκολίες και οι ασάφειες αγωνίστριες και αγωνιστές , ούτε οι ξιδοπότες που γκρινιάζουν...Γκρίνια αυτοί, ξύδι εσείς να μοιράζετε, επαναστατικά πάντα... Έχουν γραφεί τόσα πολλά περί της κοινωνικής προσφοράς των χρησίμων.... εν τω συγχρόνω βίω. Και μην ξεχνάτε ποτέ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..

     • οδυσσεύς Κ. avatar
      οδυσσεύς Κ. @ ορεσείβιος 07/04/2015 17:29:29

      . Αγαπητέ ορεσείβιε έχεις απόλυτο δίκιο για τους Μητρόπουλους άσχετα αν είναι "αριστεροί ή "δεξιοί" αν και το χρήμα δεν έχει ιδεολογία. Είναι αυτό που ο Tζών Κέννεθ Γκαλμπραίηθ έλεγε οτι οι Καπιταλιστές στην εποχή μας, είναι οι άνθρωποι που κερδίζουν απίστευτα χρήματα χωρίς να εργάζονται σχεδόν καθόλου. Ενας απ΄αυτούς είναι και ο Μητρόπουλος. Εμείς για να βγάλουμε 2.000.000 θέλουμε δύο-τρία Πανεπιστημιακά διπλώματα και 20 ώρες σκληρή εργασία την ημέρα και είναι αμφίβολο αν μας φτάσει μια ζωή, και αυτοι΄τα βγάζουν σε 5 λεπτά με μια υπογραφή! Και δεν πληρώνουν μια δεκάρα φόρο διότι τα πάνε στο ανήθικο μεν, αλλά "νομότυπο" Λουξεμβούργο του Ζαν Κλώντ Γιουνκέρ...

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ ορεσείβιος 07/04/2015 20:04:56

      Εσείς άμα...δακρύσατε, έχει δωράκι μυρωδάτα χαρτομάντηλα made in China. Πολύ αργά σας πήρε όμως ο άγριος πόνος εκεί πάνω στα ...βουνά και δεν μας πείθετε. Ας προσέχατε ποιούς αδίστακτους αγύρτες ψηφίζατε 40 χρόνια τώρα. Ορδές οι επιδέξιοι Μητρόπουλοι που τιμούσατε με την τυφλή και υστερόβουλη κομματική σας ....εμπιστοσύνη. Αφήστε τις υποκρισίες και την οπαδική ευλάβεια λοιπόν και ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ. Έστω και τώρα. Απ΄όποιον κι αν επιβληθεί η τιμωρία, ευπρόσδεκτη. Μην σας τυφλώνει η υποκρισία και θαρρείτε, οτι δεν είναι τάχα απόλυτα ευδιάκριτα τα κροκοδείλια δάκρυά σας. Ρουφήξτε τώρα κάπου ήσυχα τη μυξούλα σας και προσπαθήστε να πουλήσετε αλλού την ...ιερή σας την αγανάκτηση....

     • ορεσείβιος avatar
      ορεσείβιος @ Άλυτη Εξίσωση 08/04/2015 08:55:11

      Πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία ο λαός στην κοροϊδία. Και μασάνε έναν ταραμά μερικοί επαναστάτες.. Κάπου όμως έχετε μπερδευτεί. Ο εθνοπατήρ πρέπει να απαιτήσει από τον εργατοπατήρ να πληρώσει. Αυτός είναι εξουσία τώρα. Σαυτόν προφανώς θέλετε να τα πείτε αλλά αιδημόνως τα μασάτε. Εμείς απαιτούμε, αλλά μας δουλεύουν χοντρό γαζί οι εργατοπατέρες-εθνοπατέρες-επαναστάτες.. Και εσείς μαζί τους.

     • οδυσσεύς Κ. avatar
      οδυσσεύς Κ. @ ορεσείβιος 08/04/2015 09:19:15

      Σ΄αυτό έχεις δίκιο. Και επι ΝΔ εμείς απαιτούσαμε να τιμωρηθούν οι Μητρόπουλοι και οι "κουμπάροι" αλλά οι Φιλιππίδηδες αύξαιναν το δημόσιο χρέος και τά'διναν στους Κοντομηνάδες που τά'βγαζαν στην Ελβετία και οι εθνοπατέρες μας, μας δούλευαν χοντρό γαζί, μαζί με τους αριστερούς επαναστάτες που μας χλεύαζαν ως νεοφιλελέδες...Γενικά ως λαός, αριστεροί και δεξιοί έιμαστε θύματα των λαμογίων και των νταβατζήδων, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων και πέραν πάσης αμφιβολίας ...

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ ορεσείβιος 08/04/2015 11:12:04

      Καλά. Καλά. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, ή δεν είναι; Άσχετα λοιπόν από το ποιός κυβερνά, οφείλει να υπερασπίζεται τη νομιμότητα, χωρίς φόβο και πάθος. Ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων επί τέλους οι ασβοί λειτουργοί της και ας μην αποδέχονται ανταλλακτικά τη χειραγώγησή τους, ούτε και να σηκώνουν επαναστατικά λάβαρα μόνο όταν απαιτούν....αναδρομικά και καθόλου ηθικά (κάτω απ΄τις γενικές συνθήκες) κεκτημένα. Εσείς λοιπόν αγαπητέ μας δουλεύετε, που απαιτείτε τάχα άμεσα, έναν όμορφο κόσμο ηθικό αγγελικά πλασμένο, από την πρώτη φορά ξεμυτίζουσα στο άθλιο κουρμπέτι Συριζοαριστερά, των μόλις 2 μηνών. Δεν πείθετε, να σας το ξαναπώ.

 3. greg avatar
  greg 07/04/2015 16:25:21

  Δέν καταλάβατε. Από τό 1999 έως σήμερα δέν πλήρωνε, αντιστεκόμενος στό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, πού τό πολεμούσε μάλιστα από μέσα, ο κύριος τρομοκρατημένος πλήν νόμιμος. Απλά έπαιζε καθυστέρηση, μέ τίς άπειρες προσφυγές γιά παραγραφή, γιά νά μπορεί νά πληρώσει σήμερα εκπληρώνοντας παράλληλα μέ περηφάνεια τό πατριωτικό του καθήκον. Μήν είμαστε καί κακόπιστοι !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.