17/06/2010 14:29
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόγραμμα επιβράβευσης σε κατόχους πιστωτικών της καρτών ανακοίνωσε η Marfin Egnatia Bank.

Ειδικότερα, τo πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών “Marfin Όφελος Παντού” που αφορά τους κατόχους των πιστωτικών καρτών Marfin Blue Visa και Marfin Gold Visa, χαρίζει σε 5 τυχερούς που θα κληρωθούν, δωροεπιταγές αξίας 1.000 ευρώ ώστε να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ.Στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20/09/10, συμμετέχουν οι νέοι πελάτες, οι οποίοι θα υποβάλλουν αίτηση για πιστωτική κάρτα Marfin Blue Visa ή Marfin Gold Visa από 14/06/2010 έως 13/08/2010, θα αποκτήσουν την κάρτα και θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία αγορά, οποιασδήποτε αξίας, με τη νέα εκδοθείσα κάρτα μέχρι και τις 10/09/2010.

Παράλληλα, όλοι οι υφιστάμενοι κάτοχοι καρτών Marfin Blue Visa και Marfin Gold Visa κερδίζουν πάντα στις αγορές που πραγματοποιούν με την κάρτα τους, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης αγορών “Marfin Όφελος Παντού”.Οι κάτοχοι επιβραβεύονται για τις αγορές τους, σε όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αφού τους επιστρέφεται ποσοστό της αξίας των αγορών μέσω δωροεπιταγής, ανάλογα με την κατηγορία επιχείρησης στην οποία τις πραγματοποιούν. Συγκεκριμένα: 3% σε πρατήρια καυσίμων, 2% σε σούπερ μάρκετ, 1% σε καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, 0,5% σε όλες τις άλλες κατηγορίες επιχειρήσεων. Κάθε μήνα, μαζί με το λογαριασμό τους, λαμβάνουν δωροεπιταγή με το ποσό που έχουν κερδίσει το αντίστοιχο διάστημα, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε όλα τα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ, σε όλη την Ελλάδα. Η συνολική επιστροφή μπορεί να φθάσει έως τα 360 ευρώ το χρόνο, με μέγιστο μηνιαίο ποσό 30 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.