18/08/2010 17:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προστασία των καταναλωτών από επικείμενες ανατιμήσεις

Μέτρα προστασίας των καταναλωτών, ζητεί με αφορμή τα περί επικείμενων ανατιμήσεων στα προϊόντα της αλευροβιομηχανίας, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Πρέπει να προστατευθεί άμεσα ο καταναλωτής, ο οποίος βλέπει το εισόδημά του να μικραίνει μέρα με τη μέρα και την ακρίβεια να καλπάζει στα ράφια», τονίζει και συμπληρώνει:

«Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει το ακριβότερο αλεύρι στην Ευρώπη και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να κάνει πως δεν καταλαβαίνει».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Lungcancer avatar
  Lungcancer 18/08/2010 17:11:29

  Το ίδιο λέει και το Κουκουέ. Μόνο που το λέει καλύτερα και κατεβάζει και κόσμο στο δρόμο. Μήπως είναι καλύτερα να συναντηθούνε και να συντονιστούνε; Αν το κάνουν για εμάς και όχι για το πολιτικό τους τομάρι.

 2. Νικος avatar
  Νικος 18/08/2010 17:14:24

  Απαιτούμε να γίνει πιο φθηνό το αλεύρι, γιατί είμαστε η χώρα του "ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι". Δεν μπορεί οι κερδοσκόποι να καταστρέφουν την προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας. Πως θα μπεί 23% ΦΠΑ στο ψωμί μετά;

 3. Γορτύνιος avatar
  Γορτύνιος 18/08/2010 17:49:04

  Το δι(?)κομματικό θέατρο συνεχίζεται!!
  Θυμάμαι τον Παπαθανασίου, τότε Υπουργό Ανάπτυξης, να ...παρακολουθεί με ανησυχία την άνοδο των τιμών!!!! Λες και η δουλειά του ήταν απλώς να διαπιστώνει...
  Τώρα ζητάμε από την τωρινή κυβέρνηση να βάλει αυτή χέρι, μάλιστα σε εκλεκτά της τέκνα όπως ο Λούλης!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.