06/08/2010 21:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πριν από 3 μήνες προέβλεπαν αύξηση του τιμαρίθμου μόλις 2% για το 2010

Και φθάσαμε "Αισίως" στο 6%...

Ο Κ.Χατζηδάκης (Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας,)δήλωσε σήμερα για τον πληθωρισμό...
«Η εκτόξευση του τιμαρίθμου σχεδόν στο 6% καθιστά την Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ακρίβεια, όταν πέρυσι τέτοια εποχή ο τιμάριθμος κινείτο κάτω απ’ το 1%.

Ως γνωστόν, το Υπουργείο Οικονομικών επιρρίπτει τις ευθύνες στο Υπουργείο Οικονομίας για στρεβλώσεις στην αγορά και το Υπουργείο Οικονομίας στο Υπουργείο Οικονομικών λόγω των αυξήσεων του ΦΠΑ και των φόρων στα καύσιμα.

Και τα δύο, όμως, Υπουργεία λησμονούν ότι μαζί διαμόρφωσαν, μόλις πριν από 3 μήνες, το μνημόνιο που προέβλεπε αύξηση του τιμαρίθμου μόλις 2% για το 2010. Γι’ αυτό άραγε τι έχουν να πουν;».

Τί να πούν κ. Χατζηδάκη;;;
Κάναμε λάθος;;;

Εδώ δεν παραδέχονται σαν λάθος την φασαρία που έκαναν με το πακέτο των 28 Δισ. € που είχε προγραμματίσει ο Γ.Αλογοσκούφης και από τότε έχουν εκταμιέσει άλλα 40 Δισ. € για τις τράπεζες.

Και δεν λέτε ούτε ΕΣΕΙΣ (Η Ν.Δ. εννοώ) Τ Ι Π Ο Τ Α...

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/08/3-2-2010.html

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΡΕΣΜΑΡΕΣ avatar
    ΑΡΕΣΜΑΡΕΣ 06/08/2010 22:06:20

    Παντού όπου πήγε το ΔΝΤ ο πληθωρισμός εκτινάχθηκε λόγω των πολιτικών που επέβαλε.Όλα αυτά φαίνονται ξεκάθαρα στο αργεντίνικο ντοκιμαντέρ Memento del Saqueo.

  2. pikras avatar
    pikras 07/08/2010 12:08:49

    αυτούς που έπεσαν έξω στις προβέψεις για τον πληθωρισμό να τους στείλουν στην εξεταστική για την οικονομία για παραποίηση στοιχέιων!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.