08/04/2010 14:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Πολιτική νίκη της ΝΔ η απόσυρση της παρακράτησης 8%»

Η απόσυρση της διάταξης για την παρακράτηση του 8% στα τιμολόγια των επιχειρήσεων αποτελεί μεγάλη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπική δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά, εκτίμησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, «κάτω από την ασφυκτική πίεση της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Οικονομικών υποχρεώθηκε να αποσύρει, να καταργήσει τη διάταξη για την παρακράτηση του 8%. Ταυτόχρονα, τροποποίησε, άλλαξε, βελτίωσε μια σειρά από άλλες διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου, σύμφωνα με τις προτάσεις που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία».

«Ιδιαιτέρως, η απόσυρση της απαράδεκτης διάταξης για την παρακράτηση του 8% αποτελεί μεγάλη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπική δικαίωση του προέδρου της κ. Αντ. Σαμαρά, ο οποίος είχε πάρει πάνω του αυτή την υπόθεση», εκτιμησε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πιέζει την κυβέρνηση, γνωρίζοντας ότι το φορολογικό νομοσχέδιο, αν δεν βελτιωθεί, αν δεν αλλάξουν αρκετές ακόμη διατάξεις του, θα στεγνώσει την Αγορά και από το τελευταίο ευρώ. Και αυτό που χρειάζεται η Αγορά σήμερα, δεν είναι περισσότερη ασφυξία. Είναι μέτρα τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας για να μπορέσει η Ελληνική οικονομία να σταθεί όρθια, να μπορέσουμε να αποφύγουμε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος avatar
  Γιώργος 08/04/2010 14:57:22

  Καλό είναι να αφήσει τις υπερβολές και τις μεγαλοστομίες ο 'κόκκινος" Πάνος.

 2. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 08/04/2010 15:31:48

  Καταλαβαίνει κανένας γιατί δεν μας πρέπει σωτηρία ? Η ΝΔ πανηγυρίζει για πολιτική νίκη,σχετικά με την διάταξη του 8%,δηλαδή γιατί έκανε το καθήκον της, την υποχρέωση της. Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν...
  Απελπισία, πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο! Αν νομίζουν οι "ηγέτες" μας ότι οι κινήσεις τους περνάνε απαρατήρητες από τους διεθνείς πολιτικούς αναλυτές,είναι βαθειά νυχτωμένοι,γι αυτό μας παίζουν πιγκ-πογκ. Μετά την "εθνική νίκη στις Βρυξέλλες" του ΓΑΠ, έρχεται η πολιτική "νίκη" του Αντωνάκη... ΚΛΑΨΤΕ ΜΑΣ !

 3. Orestios avatar
  Orestios 08/04/2010 15:43:37

  Σοσιαλισμός είναι να φορολογείς τα πάντα άγρια για να τα καρπωθεί μια κάστα μελών και φίλων.
  Ο Σαμαράς πέτυχε νίκη και είναι αδιαμφισβήτητη αποτρέποντας την βούτα από τους αστέρες του σοσιαλισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.