Ποιοι ένστολοι δικαιούνται το επίδομα των 500 ευρώ
09/04/2014 09:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοι ένστολοι δικαιούνται το επίδομα των 500 ευρώ

Συννημένα αρχεία

egiklios (532.24 KBytes)

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία καταβολής του επιδόματος των 500 ευρώ στους ένστολους, περιλαμβάνονται σε εγκύκλιο που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Δικαιούχοι της εφάπαξ χρηματικής ενίσχυσης των 500 ευρώ, είναι τα στελέχη (ένστολο προσωπικό) των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Αστυνομίας που ήταν σε ενέργεια την 31-1-2014 και δικαιούνταν τακτικές αποδοχές (μέχρι του προβλεπομένου ορίου) κατά την εν λόγω ημερομηνία.

Επιπλέον, δικαιούχοι παραμένουν και όσοι είχαν τεθεί για οποιοδήποτε λόγο σε καθεστώς αργίας, διαθεσιμότητας κ.λ.π., εφόσον το σύνολο των αποδοχών του μηνός Ιανουαρίου 2014, που θα λάμβαναν, εάν δεν είχαν τεθεί στο εν λόγω καθεστώς, δεν θα ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο αποδοχών δηλαδή τα 1500 ευρώ.

Στους δικαιούχους δεν συμπεριλαμβάνονται:

 1. Oι μαθητές (που προέρχονται από ιδιώτες) των παραγωγικών σχολών αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
 2. Όσοι εκπληρώνουν υποχρέωση στρατιωτικής θητείας (π.χ. δόκιμοι και έφεδροι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων)
 3. Διαβάστε στο pdf την σχετική εγκύκλιο:

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aegean times avatar
  Aegean times 09/04/2014 10:20:03

  Ο εξευτελισμός σε όλο του το μεγαλείο, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας επαίτες για 500 ευρώ αντί να ζουν μιά αξιοπρεπή - όχι πλούσια - ζωή και αδιατάραχτη με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

 2. Jimakos avatar
  Jimakos 09/04/2014 11:15:42

  Άντε σε καλή μεριά και πιείτε και στην υγειά εμάς των κορόιδων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.