05/01/2011 13:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πιο δημοφιλής προορισμός του καλοκαιριού του 2011 η Τουρκία

Ο πιο δημοφιλής προορισμός του καλοκαιριού του 2011 αναδεικνύεται η Τουρκία σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του δεύτερου σε μεγέθους tour operator στον κόσμο Thomas Cook. Σύμφωνα με την Thomas Cook, η Τουρκία, από τα Χριστούγεννα, περίοδο καθοριστική για τις κρατήσεις του έτους, έχει λάβει τις περισσότερες αναζητήσεις που αφορούν στην περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού στα σημεία πωλήσεών της, Cook και Going Places.

Αντίθετα η μόνη αναφορά στην Ελλάδα γίνεται από τη διευθύντρια πωλήσεων της Cook, Joanna Wild, η οποία τονίζει ότι «χωρίς αμφιβολία λόγω των παρατεταμένων χαμηλών θερμοκρασιών φέτος, τα καταστήματά μας σε όλη τη χώρα δέχονται συνεχώς πελάτες οι οποίοι αναζητούν προορισμούς διακοπών με τεράστιο εύρος, που κυμαίνεται από την Αττάλεια μέχρι τη Ζάκυνθο».  Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί για το καλοκαίρι του 2011 είναι οι Βαλεαρίδες νήσοι, τα Κανάρια νησιά, η ηπειρωτική Ισπανία και οι ΗΠΑ. Επίσης, τα Κανάρια νησιά βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων όσον αφορά και στις χειμερινές εξορμήσεις της περιόδου που διανύουμε καθώς όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν πιο "θερμές" περιοχές για να περάσουν τις διακοπές τους, με την Αίγυπτο, τη Γαλλία, την ηπειρωτική Ισπανία και την Τουρκία να ακολουθούν στη λίστα αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 05/01/2011 15:39:51

  Βοήθησε σε αυτό η ικανή, παραγωγική και συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης GAP.
  Και μην τολμήσει κανείς να τους πεί κοπρίτες γιατί θα τον δαγκώσω.

  • ΠΗΛΕΑΣ avatar
   ΠΗΛΕΑΣ @ Orestios 05/01/2011 18:05:58

   Ορέστιε, το Ευρώ και η αναζήτηση της γρήγορης αρπαχτής βοήθησαν. Το πρόβλημα με την Τουρκία άρχισε από την "σκληρή δραχμή" του 99 και γιγαντώθηκε επί Ευρώ. Άσε τον ΓΑΠ να ανασάνει!

   • Orestios avatar
    Orestios @ ΠΗΛΕΑΣ 05/01/2011 18:27:31

    Πηλέα, σε άλλο άρθρο μου υποστηρίζεις την ΕΕ και τώρα λες ότι φταίει?
    Μπορείς να αποφασίσεις τί πιστεύεις σε παρακαλώ και να έχεις μια σταθερή άποψη?

 2. ΚΟΥΡΙΤΑΣ avatar
  ΚΟΥΡΙΤΑΣ 06/01/2011 02:39:58

  ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1990 ΕΙΧΕ ΤΟΣΣΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΟΣΣΕΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ Η ΡΟΔΟΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.

 3. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 06/01/2011 16:12:25

  Καλή ερώτηση. Μπράβο.
  Την ΕΕ υποστηρίζω ιδεολογικά. Πιστεύω ότι οι παγκόσμιες συνθήκες ωρίμασαν για χαλαρές ομοσπονδίες, που δεν θα επιδιώκουν να αλλοιώσουν βίαια τον χαρακτήρα των λαών τους, αλλά θα αξιοποιούν και την παγκόσμια τάση για επαφή, συνεργασία και ασφάλεια.
  Η σημερινή ΕΕ δεν είναι ιδεατό, αλλά υπαρκτό σχήμα. Κακά τα ψέμματα, είναι ακόμα ΕΟΚ, αργεί η πραγματική ΕΕ. Δημιουργεί λοιπόν, ειδικά στα μέλη με αδύνατες οικονομικές δομές, πολλά προβλήματα, κάποια επώδυνα, τα οποία πρέπει να συνυπολογίζονται και να αντιμετωπίζονται. Όπως το εν λόγω.
  ΟΥΔΕΝ ΚΑΛΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΚΟΥ.
  Ελπίζω να ικανοποιήθηκες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.