09/05/2013 17:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παράταση ως τις 16 Μαΐου για τις αιτήσεις ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

Παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στα ΠΕΠ του ΕΣΠΑ μόνο για όσους υποψηφίους θα έχουν ανοίξει κωδικό στο Πληροφοριακό Σύστημα μέχρι τη λήξη της αρχικής προθεσμίας, δηλαδή την Παρασκευή 10 Μαΐου ωρα 17.00, αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Το υπουργείο εξηγεί πως πήρε την απόφαση αυτή προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, που, όπως αναφέρει, προέκυψε από την αύξηση της υποβολής προτάσεων με γεωμετρική πρόοδο τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα μετά την Κυριακή του Πάσχα, ενώ το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της διαθέσιμης προθεσμίας είχε μείνει ανεκμετάλλευτο.
Σημειώνεται ότι δεν αλλάζει η καταληκτική προθεσμία φυσικής υποβολής των φακέλων, η οποία παραμένει η 20η Μαΐου έτσι ώστε να μην καθυστερήσει η αξιολόγηση των προτάσεων.

Το υπουργείο επισημαίνει πως με αυτόν τον τρόπο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εγκαίρως τις προτάσεις τους δεν θα τιμωρηθούν εξαιτίας εκείνων που, όπως λέει, προτίμησαν να προσέλθουν στη λήξη της προθεσμίας.

Τονίζει μάλιστα πως η δεύτερη παράταση είναι η τελευταία.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Περικλής avatar
  Περικλής 09/05/2013 17:57:33

  Και η πρώτη τελευταία ήταν έλεγε προχθές ο Άλφα. :P

 2. theo1611 avatar
  theo1611 09/05/2013 18:26:32

  Υπουργείο Οπισθοδρόμησης (και όχι Ανάπτυξης) που δεν προνοεί (με βάση τις δυνατότητές του να ανταποκριθεί στο πραγματικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο δουλεύει), ούτε είναι σε θέση να υπερασπιστεί τις επιλογές του, αρχικές και επόμενες!

  Μαγαζάκι του κερατά, όπως πάντα! Ιδίως στη συνέχεια (αξιολόγηση)!!! Για να δούμε όμως πως θα υπερκεράσει και το no money-no fun του ΔΝΤ (artificially engineered growth should be resisted!)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.