27/06/2012 16:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Τουρκολιάς επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας

Νέος ισχυρός άνδρας στην Εθνική τράπεζα θα είναι ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς, καθώς ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Ζανιάς ζήτησε τις παραιτήσεις των μελών της διοίκησης κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά.

       Ήδη, ο πρόεδρος της Εθνικής Βασίλης Ράπανος υπέβαλε την παραίτησή του ενώ ο διευθύνων σύμβουλος Απόστολος Ταμβακάκης θα την υποβάλει εντός των επόμενων ωρών.

Ο κ. Τουρκολιάς θα αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί στην αυριανή γενική συνέλευση της Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Wolf avatar
  Wolf 27/06/2012 16:29:43

  Πραγματικά εξαιρετική επιλογή!!!

 2. Κλεόστρατος avatar
  Κλεόστρατος 27/06/2012 20:42:46

  Στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ακούστηκε και το όνομα Πέτρος Χριστοδούλου.
  Ελπίζω να μην ισχύει!

 3. The Saint avatar
  The Saint 27/06/2012 22:23:58

  O Χριστοδούλου είχε πάρει την θέση του επικαφαλή στον ΟΔΔΗΧ λόγω προσβασεων στο συστημα ΠΑΣΟΚ. Αν τώρα έχει πρόσβαση στην ηγετική ομάδα της ΝΔ και είναι έμπιστος του κ.Τουρκολιά καλό γι' αυτόν. Μονο που το έργο του στον ΟΔΔΗΧ (δημόσιο χρέος) δεν είναι για διαφήμιση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.