Ο Φέσσας αντί του Δασκαλόπουλου για Πρόεδρος του ΣΕΒ (!!!)
27/02/2014 23:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Φέσσας αντί του Δασκαλόπουλου για Πρόεδρος του ΣΕΒ (!!!)

Ο Αλέξης Τσίπρας έχασε έναν σύμμαχο

Τι κρίμα. Ο Αλέξης Τσίπρας έχασε έναν σύμμαχο. Ή μήπως βρήκε… υποψήφιο για τις ευρωεκλογές; Ο λόγος για τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο ο οποίος αποχωρεί από την ηγεσία του ΣΕΒ και για την επόμενη διετία πρόεδρος θα είναι ο Θεόδωρος Φέσσας, όπως πρότεινε το διοικητικό συμβούλιο. Η αλλαγή ηγεσίας θα γίνει τον Μάιο ενώ στον Δημήτρη Δασκαλόπουλο θα απονεμηθεί ο τίτλος του “Επιτίμου Προέδρου” του ΣΕΒ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΕΒ, στον Δημήτρη Δασκαλόπουλο θα ανατεθεί και ο τομέας της βιομηχανικής πολιτικής στο πλαίσιο της συσταθείσας, ήδη, Διϋπουργικής Επιτροπής καθώς επίσης και η εκπροσώπηση του ΣΕΒ στην BUSINESSEUROPE από τη θέση του αντιπροέδρου αυτής της οργάνωσης. Μα απλά λόγια, τον «ξεφορτώνονται» αναβαθμίζοντάς τον.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον κ. Δασκαλόπουλο, τώρα θα πρέπει να αλλάξει τακτική, μετά την ανατροπή στην ηγεσία του ΣΕΒ. Αλλά μπορεί και να βρει διαύλους καθώς ο Φέσσας είχε κάνει μεγάλη καριέρα επί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας έχει πολλούς Πασόκους στο επιτελείο του.

Οι «Γέροντες» του ΣΕΒ δεν φαίνεται να συμπάθησαν ποτέ τον πρόεδρο Δασκαλόπουλο που δεν είχε βιομηχανία. Κάτι το φλερτ με τον Τσίπρα, κάτι οι συνεχείς προσωπικές παρεμβάσεις του Δασκαλόπουλου οι οποίες έμοιαζαν με προσπάθεια προβολής του, μάλλον δεν άρεσαν πολύ στους παραδοσιακούς βιομήχανους γι’ αυτό και τον… έστειλαν αδιάβαστο.

Ισως για τον κ. Δασκαλόπουλο να ανοίγεται η καριέρα που τόσο ήθελε. Αυτή του πολιτικού. Τώρα που όλοι στήνουν κι ένα κόμμα, γιατί όχι και ο Δασκαλόπουλος;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. JIM BEAM avatar
    JIM BEAM 27/02/2014 23:39:08

    και ποια η σχέση Φεσσα - βιομηχανίας ?.?? Καμία !

  2. Aplos Politis avatar
    Aplos Politis 28/02/2014 10:53:35

    Λογικά δεν θα έπρεπε πρόεδρος να είναι ας πούμε ο Μυτηλιναίος που είναι βιομήχανος? Από πότε οι εισαγωγής ηλεκτρονικών ή λογισμικού θεωρούνται και βιομήχανοι ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.