03/03/2010 17:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΣΕΒ ζητά και μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα

 Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Χάρης Κυριαζής, συμμετείχε στη συνάντηση των προέδρων των Κοινωνικών Εταίρων με τον Πρωθυπουργό, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Δημήτρη  Δασκαλόπουλο, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κυριαζής, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Όπως είπαμε στον Πρόεδρο τα νέα μέτρα πιστεύουμε ότι ήταν αναγκαία για να αποφύγει η χώρα μας την χρεοκοπία. Για να μην επιτείνουν την ύφεση αυτά τα μέτρα, ο ΣΕΒ έθεσε στην Κυβέρνηση την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ένα νέο πακέτο μέτρων, αναπτυξιακού και όχι ταμειακού χαρακτήρα, με τρεις άξονες: ο πρώτος είναι η προσέλκυση επενδύσεων, ο δεύτερος η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και ο τρίτος η ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής παραγωγής.

 Δημοσιογράφος: Υπάρχει θέμα επέκτασης των μέτρων στον ιδιωτικό τομέα;

 Χάρης Κυριαζής: Δεν ετέθη σήμερα τέτοιο θέμα, αλλά η κρίση όπως ξέρετε πλήττει εξίσου τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.»

ΣΧΟΛΙΑ

  1. sotos avatar
    sotos 04/03/2010 17:03:35

    Καλομελετα και ερχονται.......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.