Ο Π. Μπουχώρης ήταν υπάλληλος του Κόκκαλη – Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για το  Ιπποδρομιακό
10/08/2014 16:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Π. Μπουχώρης ήταν υπάλληλος του Κόκκαλη – Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για το Ιπποδρομιακό

Μυρίζει σκάνδαλο μεγατόνων...

Πριν λίγες ημέρες εγκρίθηκε από τη Βουλή ο διορισμός των κ. Κονδύλη και Μπουχώρη στην ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ και πλέον το Ταμείο που είναι υπεύθυνο για τις αποκρατικοποιήσεις έχει νέους επικεφαλής.

Εμείς μένουμε στον κ. Μπουχώρη και διαβάζουμε το βιογραφικό του. Ο Πασχάλης Μπουχώρης προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα όπου από το 2006 ήταν διευθυντικό στέλεχος έχοντας υπηρετήσει ως επικεφαλής στους τομείς ευθύνης των μεγάλων εταιρικών πιστοδοτήσεων ειδικής διαχείρισης, διεθνούς επιχειρηματικής τραπεζικής και επενδύσεων private equity. Από το 1996 εργάσθηκε σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ειδίκευση στις αναδιαρθρώσεις, επιχειρηματικές επενδύσεις, εξαγορές & συγχωνεύσεις και στρατηγική επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Rotterdam School of Management με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.

Παρατηρούμε ότι δεν αναφέρονται οι εταιρείες που έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος.

Τώρα διαβάζουμε μια ανακοίνωση που βγήκε το 2004 από την εταιρεία Ιντρακόμ του Σωκράτη Κόκκαλη.

ΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

16. 12. 2004

Ανακοίνωση

Η εταιρία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Όπως ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση της 09/12/2004, η INTRACOM ολοκληρώνει ένα σημαντικό κύκλο αναδιοργάνωσης που ξεκίνησε στις αρχές του έτους, με σκοπό την προετοιμασία της για μία νέα περίοδο ανάπτυξης. Με την ολοκλήρωση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης, η στρατηγική της Εταιρίας προσανατολίζεται σε τρεις βασικούς Τομείς. Οι Τομείς αυτοί είναι: 1. Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα (Telecom Systems), με αντικείμενο την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων της INTRACOM. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Μάνος στον οποίο θα αναφέρεται μεταξύ άλλων και η Γενική Διεύθυνση Έρευνας & Ανάπτυξης με Γενικό Διευθυντή τον κ. Στέφανο Χατζηαγάπη. 2. Υπηρεσίες (Services & Operations), με αντικείμενο την ανάληψη έργων και την παροχή υπηρεσιών ολοκλήρωσης και outsourcing στις αγορές Τηλεπικοινωνιών, Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης στον οποίο θα αναφέρονται οι εξής Γενικές Διευθύνσεις: · Telco Business Development, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Μάνο Βασιλάκη και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή τον κ. Λάζαρο Λέντζαρη. · Telco Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Γρηγόρη Βότση. · Government Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Σπύρο Πομόνη. · Banking & Enterprise Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Δημήτρη Πλαγιάννη. · Operations & Outsourcing, της οποίας θα ηγείται ο ίδιος ο επικεφαλής του Τομέα, κ. Πασχάλης Μπουχώρης. 3. Αμυντικά Συστήματα (Defence Electronics), με αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων αμυντικών εφαρμογών. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Τρουλλινός.

Και ρωτάμε: Ο κ. Μπουχώρης που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο ίδιος με το στέλεχος της εταιρείας του Κόκκαλη; Κι αν ναι, μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε πώς αναλαμβάνει στο ΤΑΙΠΕΔ κάποιος πρώην άνθρωπος του Κόκκαλη ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το Ιπποδρομιακό στοίχημα και το ΤΑΙΠΕΔ συζητά για τα πέντε ψωροεκατομμύρια του Σωκράτη αντί να δεχτεί τα 40 εκατ. της Global;

Μήπως πρέπει να ακυρωθεί και ο διαγωνισμός αλλά και η πρόσληψη του κ. Μπουχώρη γιατί μυρίζει σκάνδαλο μεγατόνων;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 10/08/2014 18:10:31

  και η ανάπτυξη, πως θα έρθει; Σύμφωνα με την τράπεζα άλφα (άλφα μπάνκ στα ελλαδικά), "Άδικη και εξοντωτική η υπέρμετρη φορολόγηση των ακινήτων, αναφέρει η Alpha Bank. Συμβάλλει στον εκμηδενισμό της δραστηριότητας στην αγορά, ενώ πλήττει και τη φορολογική συνείδηση, υπογραμμίζει. Παράλληλα λειτουργεί ως βαρίδι στην ανάκαμψη της οικονομίας". συγχαρητήρια, κύριοι, εξαλείψατε την "μισητή" αγορά και τον καπιταλισμό και εδραιώσατε την απ' ευθείας ανάθεση ως αναπτυξιακή πρακτική. οι λένιν και στάλιν θα ήταν περήφανοι για σας. Ποιός θα το περίμενε, μια δράκα ξενοσπουδαγμένων μικροαστών, μάλλον με απέχθεια για το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης - αντίθετο στις επιταγές των αφεντικών για πλήρη "απελευθέρωση" της αγοράς (εκείνος ο χατζιδάκης του υπουργείου -ξεχνώ το αφηρημένο ουσιαστικό, τέλος πάντων- κατάφεραν και έφεραν την σοσιαληστρική επανάσταση στον χώρο ελλάδα. απίθανα πράγματα.

 2. Ραβινος avatar
  Ραβινος 10/08/2014 18:13:10

  Καλα ξεμπερδεματα!.Εδω βοα η πιατσα οτι αυτοι που αποκλειστηκαν απο τον διαγωνισμο {νομοτυπως βεβαια} προσεφεραν 40 εκατ ευρω και αυτοι παραπεμπουν σε συμβουλιο εμπειρογνωμονων για εγκριση την προσφορα της ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Κοκκαλη των 5 εκατ ευρω ?Αυτο γιατι για να εχουν δουλεια οι υπαλληλοι του Ιπποδρομου? Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω .

  • Π.Κ. avatar
   Π.Κ. @ Ραβινος 10/08/2014 18:31:52

   Αυτό σε πείραξε.....εδώ έπεσε ολόκληρη κυβέρνηση Μητσοτάκη κάποτε για να θυμούνται οι νεώτεροι.....

 3. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 10/08/2014 18:17:14

  Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο!!Οι Μπουχώρηδες είναι πολλοί δυστυχώς σε θέσεις κλειδιά, ώστε να προωθούνται και οι κατάλληλες αποφάσεις!Ακόμα τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια!Εμείς όλοι πληρώνουμε και μια αρκετά μεγάλη μερίδα των αχυράνθρωπων να περνάει καλά!!

 4. εβροτραπεζίτης avatar
  εβροτραπεζίτης 11/08/2014 08:30:27

  ευτυχώς!! ήρθε το Ανάπτυξις!!!

 5. Seagull avatar
  Seagull 11/08/2014 11:49:23

  Ούτε ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί ούτε ο Μπουχώρης θα αποχωρήσει ήταν δεν ήταν υπάλληλος του Κόκκαλη και αυτό γιατί αν ανοίξει το στοματάκι του ο Κόκκαλης θα γίνει της κακομοίρας και όποιον πάρει ο χάρος μιάς και αυτό το σκάνδαλο δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο και ο Κόκκαλης δεν είναι κανένα παιδάκι χθεσινό να μην έχει διασφαλίσει τα νώτα του. Και έτσι αν μια μελλοντική κυβέρνηση έρθει στα πράγματα και αρχίσει να τραβάει το χαλάκι του Κόκκαλη με το σκεπτικό ότι πήρε χαριστικά τον διαγωνισμό δύο πράγματα θα συμβούν: αν είναι τσαμπουκάδες, αν λέμε, θα τινάξουν την σύμβαση στον αέρα, εάν όμως βγουν κι αυτοί τσαχπίνηδες θα φάνε με χρυσά κουτάλια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.