03/02/2011 19:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΟΕΚ: «Παγώνουν» 10 χιλιάδες αιτήσεις για δάνεια

Δέκα χιλιάδες αιτήσεις για δάνεια στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, που εκκρεμούν αυτή τη στιγμή, αναμένεται να παγώσουν, όπως εκτιμούν οι εργαζόμενοι στο Οργανισμό.

Αιτία οι όφειλες του ΟΕΚ που οι εργαζόμενοι υπολογίζουν ότι θα φθάσουν στο τέλος του 2011τα 450 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι σταδιακά και με δυσκολία θα ξεκινήσει η χορήγηση του επιδόματος ενοικίου για τους 30 χιλιάδες δικαιούχους που έχουν προεγκριθει από το 2009.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 03/02/2011 21:10:38

  Επί Νέας Δημοκρατίας ο ΟΕΚ βοήθησε με τα στεγαστικά δάνεια χιλιάδες επί χιλιάδων απλών ανθρώπων και οικογενειών να αποκτήσουν κατοικία με ευνοϊκούς και υποφερτούς όρους. Στην έγκριση των δανείων δεν υπήρξε ούτε κατά διάνοια το παραμικρό κομματικό κριτήριο. Οποια περίπτωση είχε τις προϋποθέσεις προχωρούσε. Ας όψονται όσοι με την ψήφο τους έδωσαν την ευκαιρία στο Πασοκ και τον Γ. Παπανδρέου να ρημάξουν και να ισοπεδώσουν και τον τομέα της οικογενειακής στεγαστικής πίστης.

 2. Χρυσόθεμις avatar
  Χρυσόθεμις 04/02/2011 00:24:44

  Η κυβέρνηση πρέπει να συμμορφώνονται με τις αυστηρές δεσμεύσεις δαπανών που λαμβάνονται με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Σε μια οικονομία τόσο σφιχτό δεν υπάρχει χώρος για την πολιτική. Ωστόσο, ίσως μια ιδέα είναι η εξής:
  δίνουν βραχυπρόθεσμες μισθώσεις και να βοηθήσει περιστροφής στους απόρους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.