Να που γίνονται και προσλήψεις στον δημόσιο τομέα
14/04/2014 12:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να που γίνονται και προσλήψεις στον δημόσιο τομέα

Πρόκειται για την κάλυψη 900 θέσεων εργασίας και ζητούνται γεωπόνοι και εργατοτεχνίτες για προσλήψεις που θα γίνουν μετά το Πάσχα

Να που γίνονται και προσλήψεις στον δημόσιο τομέα. Έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθορίζονται οι προσλήψεις που θα γίνουν για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014. Πρόκειται για την κάλυψη 900 θέσεων εργασίας και ζητούνται γεωπόνοι και εργατοτεχνίτες για τις προσλήψεις που θα γίνουν μετά το Πάσχα. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί άμεσα, καθώς έχει ολοκληρωθεί η καρπόδεση των ελαιώνων σε όλες τις ελαιοκομικές περιοχές της χώρας και εκτιμάται ότι στις περισσότερες περιοχές η εφαρμογή των πρώτων ψεκασμών θα απαιτηθεί να υλοποιηθεί 10 - 15 Ιουνίου 2014.

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

1). Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωπόνου από το ΓΕΩΤΕΕ.

2). Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της ανωτέρω άδειας.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:

(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)

Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας

Οι προκηρύξεις για τις 900 θέσεις εργασίας θα προκηρυχθούν από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kastis avatar
  kastis 14/04/2014 14:29:47

  Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά το Πάσχα -και λίγο πριν τις εκλογές :) Οι θέσεις είναι μόνιμες ή μήπως εποχιακές; Θα έπρεπε να διευκρινιστεί αυτό.

  • Jimakos avatar
   Jimakos @ kastis 14/04/2014 16:03:17

   Μόνιμες θέσεις για το δάκο; Εποχιακές φυσικά.

 2. ChrissAngelo avatar
  ChrissAngelo 14/04/2014 14:39:17

  Ευτυχώς που ίσως θα προσληφθώ με 530 ευρώ καθαρά επειδή τελειώσα ΑΕΙ γεωπονίας, ακριβώς έτσι το φανταζόμουν από μικρός. Α και που'σε... πρέπει να πας σε άλλη πόλη γιατί στην δικιά σου δεν έχει θέσεις... Α και που'σε... αποζημίωση δεν έχει μετά το 8 μηνο... Α και που'σε... Κάνε χαρτιά και για τις θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης, γιατί μπορεί να μην έχεις αρκετά μόρια για Γεωπόνο αλλά ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, θέλουμε πάντα ανθρώπους ΥΕ να σκάβουν χαντάκια για 460ευρώ καθαρά. Προσοχή θα τηρηθεί προτεραιότητα. Και μην σε ακούσω να παραπονιέσε αχάριστε καλομαθημένε νεοέλληνα. Όπως τα έκανες τώρα, κάτσε να τα φας.

 3. Jimakos avatar
  Jimakos 14/04/2014 16:01:03

  Δε θα ξέρει που να κρυφτεί ο έρημος ο δάκος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.