18/08/2010 18:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να μην προχωρήσουν οι αυξήσεις διοδίων ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με παρέμβασή του προς την εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ για την επικείμενη αύξηση των διοδίων αναφέρει ότι ως βασικό όργανο εκπρόσωπισης των επιχειρήσεων, με αποστολή την προστασία και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας γίνεται αποδέκτης παραπόνων από επιχειρηματίες της περιοχής, για την ανακοίνωση επικείμενων αυξήσεων στα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου και Κορίνθου-Τρίπολης.

Το επιμελητήριο σημειώνει πως ''στη σημερινή οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, με την κρίση να πλήττει περισσότερο από όλους τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, με τα καταστήματα και τις βιοτεχνίες να κλείνουν η μία μετά την άλλη ή να απολύουν εργαζομένους για να επιβιώσουν, οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση είναι ένα επιπλέον "σφίξιμο στη θηλειά" για τους επιχειρηματίες. Μία τέτοια αύξηση θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερο κόστος στα ήδη αυξημένα μεταφορικά έξοδα των επιχειρήσεων, στις επαγγελματικές μετακινήσεις των ίδιων των επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους, ενώ μία τέτοια εξέλιξη θα είναι επιβαρυντική για κάθε νοικοκυριό της Αρκαδίας''.

Τέλος προσθέτει πως ''δεδομένου ότι και εσείς οι ίδιοι ανήκετε στον επιχειρηματικό κλάδο και κατανοείτε τις ανάγκες των συναδέλφων επιχειρηματιών, καθώς και τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν όλοι αυτήν την περίοδο, είμαστε βέβαιοι ότι θα αφουγκραστείτε της ανάγκες της κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου και δεν θα προχωρήσετε άμεσα σε τέτοιες δυσβάστακτες αυξήσεις''.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.