Νέο χτύπημα: Η S&P υποβάθμισε την ελληνική οικονομία σε CCC+ από Β-
15/04/2015 18:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο χτύπημα: Η S&P υποβάθμισε την ελληνική οικονομία σε CCC+ από Β-

Η δραματική καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές καθιστά ευάλωτη την ελληνική οικονομία με αποτέλεσμα την υποβάθμισή της.

Νέο χτύπημα από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης καθώς η S&P ξαναχυτπά και προχωρά σε υποβάθμιση της Ελλάδας σε CCC+ από Β-. Ο διεθνής οίκος διατηρεί αρνητικό το outloook. Η δραματική καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές καθιστά ευάλωτη την ελληνική οικονομία με αποτέλεσμα την υποβάθμισή της.

Στην ανακοίνωση του ο οίκος αξιολόγησης τονίζει ότι οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας δεν θα είναι βιώσιμες χωρίς την εφαρμογή βαθιών μεταρρυθμίσεων ή νέας ελάφρυνσης.

Σημειώνεται ότι στα τέλη του περασμένου μήνα και ο οίκος αξιολόγησης Fitch είχε υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας, σε "CCC" από "B".

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eva avatar
    Eva 16/04/2015 10:07:04

    Στη χωρα στην οποία δικαίωμα εργασίας έχει μόνο αυτός που εργάζεται για το κράτος περιμένει κανείς αναβάθμιση? Αλήθεια για τους μεταλλωρυχους θα ασχοληθούμε καθόλου η καθαρίζουν ένας-δυο ως συνήθως?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.