14/02/2012 14:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέες υποβαθμίσεις από Moody΄s

Στην υποβάθμιση της  πιστοληπτικής ικανότητας έξι χωρών προχώρησε ο οίκος Moody΄s. Ειδικότερα, έκοψε κατά μια βαθμίδα την αξιολόγηση της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας και της Μάλτας, ενώ την ίδια στιγμή υποβάθμισε κατά δυο βαθμίδες την αξιολόγηση της Ισπανίας.

Παράλληλα, αναθεώρησε το outlook της Γαλλίας, της Αγγλίας και της Αυστρίας σε "αρνητικό", διατηρώντας ωστόσο για την ώρα την αξιολόγηση "ΑΑΑ". Ο οίκος αξιολόγησης υποβάθμισε το outlook των Γαλλίας, Βρετανίας και Αυστρίας σε negative, εξαιτίας αριθμού συγκεκριμένων πιστωτικών πιέσεων που θα επιδεινώσουν τους ήδη ευπαθείς κρατικούς ισολογισμούς.  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η κίνησή της αυτή αποδίδεται «στη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα για τις χρηματοδοτικές συνθήκες στα επόμενα τρίμηνα και στην αντίστοιχη επίδραση που θα έχουν στην αξιοπιστία των κρατών».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠ avatar
    ΜΠ 14/02/2012 14:39:46

    Συνεχίζεται το πάρτυ. Εδώ έβαλαν τη μουσική να παίζει και φεύγουν για αλλού !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.