Νέα παρέμβαση από ΗΠΑ: Συμφωνία ή... χάος για Ελλάδα, ευρωζώνη, παγκόσμια οικονομία
26/05/2015 15:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα παρέμβαση από ΗΠΑ: Συμφωνία ή... χάος για Ελλάδα, ευρωζώνη, παγκόσμια οικονομία

Την ανάγκη επίτευξης συμφωνίας ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές, υπογράμμισε υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος, σύμφωνα με δηλώσεις που μεταδίδει το Reuters.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία, αυτό θα είναι καταστροφικό για τους ίδιους τους Ελληνες, τόνισε ο αξιωματούχος, αλλά θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες τόσο για την ευρωζώνη όσο και για την παγκόσμια οικονομία.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. avatar
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. 27/05/2015 22:45:03

    "θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες τόσο για την ευρωζώνη όσο και για την παγκόσμια οικονομία." Ξέρει πολύ καλά τι λέει ο Αμερικάνος. Όπως ξέρει και οτι η Ελλάδα δεν έχει πλέον λεφτά για το ΔΝΤ όπως δεν είχε και στις 11 Μαίου που τα έβαλε μόνο του στην ΤτΕ. Έχω την εντύπωση οτι άσχετα με το θέατρο των δηλώσεων, η Αμερική πλέον βοηθάει και με χρήμα την Ελλάδα, όχι βεβαίως απο άδολη αγάπη αλλά απο αμοιβαίο συμφέρον. Το θέμα είναι τί θα κάνουν οι Γερμανοί όταν έρθει η σειρά της ΕΚΤ να μείνει απλήρωτη. Εκεί θα φανεί αν οι Αμερικάνοι θα ανεχτούν να γίνουν η χλεύη των ηττημένων...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.