05/08/2010 19:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: όχι στην εκποίηση της ΔΕΗ

«Ναι» στην απελευθέρωση της ενεργειακής αγοράς, αλλά με σχέδιο, λέει η Νέα Δημοκρατία

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του κόμματος, Βασιλική Τζότζολα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παλινωδεί. «Πουλάει; Εκμισθώνει; Ή βρίσκεται και πάλι σε σύγχυση; Υπουργοί διαφωνούν λες και είναι εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες της δημόσιας ηλεκτροπαραγωγής», επεσήμανε η κ. Τζότζολα.

Καταλήγοντας δε τόνισε ότι «η απελευθέρωση της αγοράς δεν σημαίνει εκποίησή της ΔΕΗ» και κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει μια απάντηση πριν το Δεκέμβριο.ΣΧΟΛΙΑ

 1. Wolf avatar
  Wolf 06/08/2010 12:30:45

  Αρχικά συμπαθητική παρουσία η κα Τζότζολα.
  Καλή ροή λόγου -ο λόγος της βέβαια, αυτός καθαυτός λίγο παιδικός, αλλά αυτό φτιάχνεται, ίσως να έπαιξε ρόλο το τρακ του πρωτάρη,-, έχει νομίζω με βελτιώσεις τη δυνατότητα να σταθεί στις απαιτήσεις της θέσης που της έχει αναθέσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
  Αρκεί να κάνει το απαραίτητο retouch, να μην καβαλήσει το καλάμι της "εξουσίας" και φυσικά να μείνει μακριά απο παλαιοκομματικές, αρτηριοσκληρωτικές απόψεις και το ξύλινο παρωχημένο αριστερίστικο λόγο.
  Καλη επιτυχία της εύχομαι και θα την ιερο-εξετάζουμε καθημερινά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.