19/03/2010 22:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: "Άδικη, αναποτελεσματική και αδιέξοδη" η φορολογική πολιτική

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Η νέα φορολογική πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που καταγράφεται στο προσχέδιο, το οποίο δόθηκε σε διαβούλευση, θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την  καθημερινή ζωή εκατομμυρίων πολιτών, χωρίς να εξασφαλίσει για το Κράτος το ύψος των εσόδων, που απαιτούνται  για τη δημοσιονομική προσαρμογή.

Η πολιτική αυτή είναι άδικη, αναποτελεσματική και αδιέξοδη, γιατί θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση, θα “στεγνώσει” την αγορά  και θα τροφοδοτήσει ένα “φαύλο κύκλο”, που μπορεί να σπάσει μόνο με τη λήψη αναπτυξιακών μέτρων, μικρού ή μηδενικού δημοσιονομικού κόστους, όπως αυτά  που έχει ο προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς.

 Τις προσεχείς ημέρες, η Νέα  Δημοκρατία θα εξειδικεύσει τις θέσεις της και την κριτική της για κάθε κατηγορία ρυθμίσεων. Θα διατυπώσει παράλληλα και συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις, για ένα δίκαιο και ορθολογικό φορολογικό σύστημα, που θα συλλαμβάνει την πραγματική φοροδοτική ικανότητα του κάθε πολίτη και δε θα εξουθενώνει τον Έλληνα, χωρίς να προσφέρει τα ζητούμενα στα δημόσια έσοδα».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.