Μ. Σάλλας: Η χώρα έχει ανάγκη μια νέα αρχή
16/07/2015 11:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μ. Σάλλας: Η χώρα έχει ανάγκη μια νέα αρχή

«Είναι ανάγκη να τεθούν οι βάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάκαμψη της οικονομίας», δηλώνει ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς. Ζητά από την επιχειρηματική κοινότητα, να δώσει το παρόν για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Σε ερώτηση σχετικά με την ψηφοφορία της Βουλής για τα προαπαιτούμενα της Συμφωνίας και τα αποτελέσματα που δημιουργεί, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας δήλωσε:

«Η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο αφήγημα, από μια νέα αρχή. Πρέπει να δούμε όλοι, και του Ναι και του Όχι, τη νέα Συμφωνία ως ευκαιρία για την εξυγίανση των Δημόσιων Οικονομικών και την ενίσχυση του ανταγωνισμού της χώρας.

Είναι ανάγκη να τεθούν οι βάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάκαμψη της οικονομίας. Όλο το βάρος πλέον πρέπει να δοθεί στις επενδύσεις για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του τόπου και κυρίως για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Οφείλουμε να δώσουμε προοπτική στους νέους και το επιστημονικό δυναμικό της χώρας.

Σήμερα καλούνται όλοι οι Έλληνες και πρώτη η επιχειρηματική κοινότητα, να δώσουν το παρόν για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.