Μύδροι από τα τεχνικά κλιμάκια: «Ανίκανοι οι Ελληνες διαπραγματευτές, ξέρουν καλύτερα τα κείμενα του Τσε Γκεβάρα από οικονομικά»
16/03/2015 22:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μύδροι από τα τεχνικά κλιμάκια: «Ανίκανοι οι Ελληνες διαπραγματευτές, ξέρουν καλύτερα τα κείμενα του Τσε Γκεβάρα από οικονομικά»

Δυσαρεστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία των συνομιλιών με την ελληνική πλευρά εμφανίζονται οι εκπρόσωποι που μετέχουν στα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών, οι οποίοι μεταφέρονται από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της Αθήνας, ανάλογα με το θέμα της συζήτησης, κάτι που έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο των συνομιλιών, τα μέλη της ομάδας των τεχνικών κλιμακίων φέρονται να δηλώνουν ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα. Σε δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα Volkskrant, οι ξένοι εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου χρησμοποιούν σκληρή γλώσσα για τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

«Ένας συμμετέχων στις διαπραγματεύσεις χαρακτηρίζει "ανίκανους" τους Έλληνες συνομιλητές» αναφέρεται στο δημοσίευμα. «Γνωρίζουν καλύτερα τα κείμενα του Τσε Γκεβάρα από τα οικονομικά τους» λέει ένας άλλος.

Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα, «όλα αυτά δεν καθιστούν πιο αξιόπιστες τις συνεχείς διαβεβαιώσεις Τσίπρα περί τήρησης των συμφωνηθέντων. Αυτή τη στιγμή η Αθήνα κόβει όλες τις γέφυρες με τους συμμάχους της στις Βρυξέλλες που τόσο έχει ανάγκη».

Πηγή: Εθνος, imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. σκεπτικσιης avatar
  σκεπτικσιης 17/03/2015 15:29:53

  «Ένας συμμετέχων στις διαπραγματεύσεις χαρακτηρίζει "ανίκανους" τους Έλληνες συνομιλητές» αναφέρεται στο δημοσίευμα. «Γνωρίζουν καλύτερα τα κείμενα του Τσε Γκεβάρα από τα οικονομικά τους» λέει ένας άλλος. Καλά, για τεχνικά κλιμάκια μιλάμε. Που τους βρήκε τους διαπραγματευτές η κυβέρνηση; στο δρόμο; Δεν είναι οι ίδιοι με τις προηγούμενες φορές , δημόσιοι υπάλληλοι - λειτουργοί; Καποια πράγματα δείχνουν από μόνα τους ότι δεν είναι σοβαρά. Μέχρι πριν λίγο καιρό, πίστευα ότι οι ελληνες στερούνται σοβαρότητας. Από την κρίση και μετά, διαπιστώνω ότι και οι ξένοι δεν είναι καλύτεροι. Ομως τυχαίνει να είναι στη "σωστή" πλευρά του τραπεζιού, που έχει τα λεφτά.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ σκεπτικσιης 17/03/2015 19:27:27

   Εγώ ξέρω ότι ο Σαμαράς κέρδισε τον σεβασμό όλων με τη δουλειά του και τις θυσίες μας που δεν πήγαιναν χαμένες και ήρθε ο Τσίπρας και τα ανίκανα-επικίνδυνα στελέχη του και χάσαμε τον σεβασμό των πάντων όπως επί ΓΑΠ και πάνε στράφι οι κόποι μας. Και εσύ κάθεσε και σχολιάζεις να δικαιολογήσεις τι; Την καταστροφή που μας οδηγούν οι άχρηστοι;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ σκεπτικσιης 17/03/2015 19:27:39

   διόρθωση: κάθεσαι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.