15/04/2010 17:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέτρα για την τόνωση της αγοράς ζητά η ΝΔ

 

«Το φορολογικό νομοσχέδιο δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνει νόμος γιατί θα βυθίσει την καθημερινότητα του Έλληνα και της Ελληνίδας σε ύφεση και μαρασμό», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να προχωρήσει άμεσα στη λήψη μέτρων κατά της ανεργίας, καθώς, όπως είπε, «ο μεγαλύτερος κίνδυνος που προκύπτει, αν παραταθεί η βαθιά ύφεση, είναι να έχουμε τους επόμενους μήνες περαιτέρω εκτίναξη των μεγεθών της οικονομίας σε δυσθεώρητα ύψη». Εξάλλου, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθεί την εξέλιξη των μεγεθών στις αγορές, που αφορούν το κόστος δανεισμού της χώρας και έπειτα από εντολή του Α. Σαμαρά θα εξακολουθήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Dimi avatar
    Dimi 15/04/2010 20:43:31

    Με όλο τον σεβασμό στις επιλογές του Προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά, το χθεσινό ξεκατίνιασμα του Πάνου Παναγιωτόπουλου/Λαλαούνη με τον καιροσκόπο πολιτικό μπαλανταίρ Γιώργο Καρατζαφέρη, μάς άφησε τους ΝεοΔημοκράτες, άναυδους.

    Η Βάση της νέας Νέας Δημοκρατίας, χρειάζεται ως Εκπρόσωπό της ένα νέο, άφθαρτο, δεινό ρήτορα πολιτικό, που δεν θα έχει καμία σχέση με βαρωνίες και βαρίδια του παρελθόντος.

    Η Βάση της νέας Νέας Δημοκρατίας, κατά πλειοψηφία, δυσανασχετεί με την εκπροσώπηση του Πάνου Παναγιωτόπουλου, πολιτικού με παρελθόν, με επιτηδευμένο άχρωμο λόγο και με βαμμένο κορακί μαλλί. Ελεος!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.